Neglelak beskytter mod date rape

1 Min læsning

Af @christianevejlo

En ny teknologisk undercover color neglelak afslører om der er mere end rom & cola i din drink. 

drug-rape

Et overfyldt diskotek, en pige vender ryggen til sin drink og ubemærket lister en fyr lidt letopløseligt rohypnol ned i glasset. Piger bliver pludselig meget “fuld” og fyren følger hende hjem. Pigen vågner omtåget op næste dag og indser hun har været udsat for det som ofte går under betegnelsen daterape.

En skræmmescenarie som vi heldigvis sjældent hører om i Danmark, men i USA’s college miljø og til de vilde spring break fester hvor 1 ud af 5 oplever voldtægt eller anden seksuel chikane, dukker sager jævnligt op.

Takket være en ny neglelak kan pigen nu bare dyppe spidsen af sin finger i sin cocktail for at se om fyren ved hendes side har urent mel i posen og i drinken.

Screen Shot 2014-08-26 at 09.13.07

Bag undercover color neglelakken står en gruppe studerende på North Carolina State University. Det er allerede lykkes dem at få noget funding til projektet, men produktet er endnu ikke helt klar til salg.
Du kan følge med i undercover color projektet på deres Instragram profil. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − fourteen =

1 Comment