Er Camu den nye all-in-one foto-app, der kan det hele?

2 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

I sidste uge blev den nye app Camu tilgængelig i appstore. App’en har indtil videre imponeret og fået fin omtale i flere medier. Men skal apps i fremtiden nødvendigvis have flere funktioner?

Camu app

Der er ingen tvivl om, at denne app er en af de mere lækre fotoapps. Jeg har efterhånden været igennem en del forskellige, da jeg ikke synes, at iPhones egen kamerafunktion altid lever helt op til forventningerne. Camu har en del funktioner, men de er nemt tilgængelige og ret nemme at finde rundt i, også selvom man ikke er fotonørd.

Funktioner som realtime-kollager med splitfunktion og autoindstilling til selfies er altså ret smart, og derudover er der også alt det mere forventede som filtre, videofunktion og mulighed for at skrive tekst på billederne efterfølgende og tilføje pre-definerede slogans.

Camu

Der hvor Camu skiller sig ud fra mange andre foto- og kamera apps, er der, hvor du har muligheden for ikke blot at dele dine billeder direkte på Instagram, facebook eller Twitter, men også at dele billederne privat direkte fra app’en.

Så hvis du er træt af dit iPhonekamera er Camu bestemt et godt bud på en fotoapp, som kan bruges til mere end bare at tage billeder. Dette er dog sagt med det forbehold, at app’en er ret ny, og der vil være ting, som tager længere tid at vurdere. Men ved første øjekast er dette en app, som jeg bestemt vil give en chance.

camy selfie

Camu er gratis og fås til iPhone i App Store.

– Hvilke krav har du til din fotoapp/mobilkamera, og hvilken app bruger du?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 3 =

2 Comments
 • birgitte linstow
  august 29, 2014

  Hejsa. Har nu afprøvet Camu, som virker professionel og lækker, og nem for alle. Har dog et spørgsmål: jeg kan ikke lige se hvor man kan delete de billeder, man ikke ønsker at beholde/billeder der er taget ved en fejl.
  How to do?

  • Cille Bjerring
   august 29, 2014

   Hej Birgitte

   Jeg kan faktisk godt forstå din forvirring. Det kunne godt se ud til at der er en fejl i app’en. Mit bud ville nemlig være at man trykker på billedet man ønsker slettet så det kommer op på skærmen, dernæst trykker på rediger i nederste højre hjørne og så på krydset i øverste venstre hjørne og så har du muligheden nej eller slet – Problemet er så bare at den ikke sletter det. Det virker umiddelbart som en fejl i mine øjne…

   Kh
   Cille