Spil appbefaling – Fra skaberen af Flappy Bird…

2 Min læsning

Gør klar til at hade din telefon igen. Skaberen af Flappy Bird har gjort det igen.

664x-1

Hvis ordene Flappy Bird giver dig lyst til at kaste med din telefon i vrede, så skal du nok ikke læse med mere. For hjernen bag kæmpe succesen med den lille fugl, og de mega irriterende målstolper, har gjort det igen.

Navnet er Swing Copters, og det er lige så fantastisk, som det er vredefremkaldende og genialt.

FlappyBird_Sequel

Du har et simpelt lille mål i Swing Copters: Du skal så højt op som du kan komme, og det kan ikke gå for langsomt.

Du skal navigere den lille fyr med helikopterhatten op igennem masse snævre passager, men pas på! Det er ikke så nemt endda, for udover meget lidt plads at arbejde med, er det ganske svært at styre den lille figur. Det handler lige så meget om præcision, som den konstante slåskamp du har med ham og dine fingre, for han kræver konstante tryk på skærmen.

Det er faktisk så svært, at det her er hvad der kommer til at ske rigtig, rigtig, mange gange:

swing-copters

 

Swing Copters er gratis, og ude nu på Android og iOS.

Hvor mange point kan du få? Og hvad kan du bedst lide? Swing Copters eller gode gamle Flappy Bird?

Men hvad skete der egentlig med Flappy Bird?

Husker du Flappy Bird? Spillet der spredte sig hurtigere end det nyeste virale hit, og for en meget kort stund pludselig dominerede hele verden?

Nguyen Ha Dong – Skaber af Flappy Bird

Selvfølgelig kan du det. Det kan vi alle sammen godt.

Men skaberen af spillet, den 29 årige vietnamesiske udvikler, Nguyen Ha Dong, der bor i Hanoi vil faktisk helst glemme det. Han havde ikke selv planlagt, at hans lille spil, som var et af rigtig mange han har lavet de sidste fire år, pludselig skulle blive det hotteste i hele verden, og gøre ham til millionær.

Den slags succes kommer ikke uden konsekvenser, og Nguyen endte med at fjerne Flappy Bird fra Google Play og App Store efter, at han fik stress og depression over den enorme mængde opmærksomhed, som spillet bragte med sig på både godt og ondt.

Vil du læse mere om fænomenet Flappy Bird, kan du læse vores artikel om hvad, der skete efter Nguyen begyndte at modtage dødstrusler fordi han ville fjerne spillet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + 7 =

No Comments Yet.