Podcast #128 med B&O kreativ direktør Johannes Torpe

1 Min læsning

Papir eller iPad? Motor eller elbil? B&Os kreative direktør, designer Johannes Torpe svinger mellem det analoge og digitale i et program som også handler om fremtidens købsoplevelse, magi og om at snige sig væk fra Thylejren for at se på computere hos en fyr ved navn Data Max. 

Hvis du nogensinde har gnubbet skuldre med champagnejetsettet i 90erne og 00erne, så har du sikkert lagt vejen forbi enten restauranten Supergeil eller den legendariske københavnske natclub Nasa. Det var her kronprinsen stod i Stanley Kubrick agtige hvide kulisser side om side med popstjerner og old money fra nordkysten. Bag natklubbens karakteristiske indretning var designer og musiker Johannes Torpe.

Men nu er indretningsmanden OGSÅ blevet kreativ direktør hos den danske elektronikproducent Bang og Olufsen, og i Elektronista podcasten snakker vi om Johannes yndlingsgadgets, hvad design betyder for teknologiprodukter og vi bliver klogere på hvordan vores hjem og købsoplevelser bliver i fremtiden. Lyt til programmet her eller abonner på  podcast feedet.

Ugens Appbefaling:
Johannes rejser meget i udlandet og hans yndlings app er Wechat. En slags walkie talkie agtige sms med voice tjeneste som gør det billigere at kommunikere med stemmen i udlandet uden lange samtaler.

Magasin all you can eat service Readly på vej til Danmark

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + fifteen =

2 Comments
 • Mathias
  august 28, 2014

  Hvad hed den Netlixlignende tjeneste blot med magasiner, som du talte om? Weekly/Weedly? Har du evt. et link :)

 • christiane
  august 28, 2014

  Hej Mathias
  Den hed Readly og skulle være på vej inden nytår :-)
  Jeg skriver lige ind i artiklen.
  kh
  Christiane