Et moderne teatereventyr med den nyeste digitale teknologi

1 Min læsning

En ny forestilling på Husets Teater kombinerer teater og digitale medier. Forestillingen er for børn på 10 år og opefter – og deres forældre.

Fotograf: Henrik Ohsten Rasmussen

Der er masser af digitalt udstyr med i den nye forestilling “Impossible”, der får premiere på Husets Teater i København lørdag den 22. november.

Forskellige kameratyper og greenscreen-teknologi bruges til at skabe, hvad teatret kalder “en magisk live-film” foran publikum i teatersalen.

“Impossible” handler om en mand, der mister sin kone og beslutter sig for at hente hende tilbage til livet. Det bringer ham på en rejse dybt ind i hjertet, helt op til månen og langt ned under havets overflade. Men er det muligt at indhente fortiden? Kan men genoplive en kærlighed, man har mistet?

Der er både et hjemmelavet rumskib, en mystisk helikopter og masser af elementer fra klassiske science-
fiction-film med i den ordløse forestilling, som er instrueret af scenograf og performance-instruktør Edward Lloyd Pierce.

Manden midt i teknikken spilles af Mads Wille, hans kone af Mia Lerdam, og holdet bag er nogenlunde de samme, som stod bag multimedie-forestillingen Greenboy fra 2011, der handlede om en teenage-superhelt og også brugte de nyeste computer- og videoteknikker samt elementer fra tegneserier, film og computerspil.

“Impossible” er for alle mellem 10 og 1000 år, lyder det fra teatret. Den varer 50 minutter uden pause og spiller frem til 20. december.

Billetter til “Impossible” koster 130 kr./60 kr. for unge under 25 år – på teaterbilletter.dk.  Læs mere på Husets Teater.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − six =

No Comments Yet.