Få sms’er fra danske top-forfattere

1 Min læsning

Nu kan du få en ny form for litteratur direkte på mobilen: SMS-noveller og SMS-romaner.

sms fra helvede
SMS-litteraturen udgives af det danske forlag SMSpress, og blandt de forfattere, der har kastet sig ud i det nye format, er Svend Åge Madsen, Sissel-Jo Gazan, Peter Adolphsen, Merete Pryds Helle og Kim Fupz Aakeson.

svendågeHvis du f.eks. vil læse Svend Åge Madsens SMS-novelle ”Gid”, skal du blot sms’e ”SP GID” til 1277, så begynder novellen at trille ind i din indbakke. Den koster 25 kr. plus en enkelt sms-takst.

Eller hvad med en SMS-gyser af Steen Langstrup med den ildevarslende titel “I morgen skal du dø”? (Så er det med lige at huske, at du har tilmeldt dig, så du ikke bliver forskrækket over de pludseligt skumle sms’er i indbakken.)

Du kan også kaste dig ud i undergrundspoeten Jonas Reppels “Kvitteringsdigte”, der i sin tid blev skrevet på bagsiden af de kvitteringer, kunden ikke ville have, da han arbejdede ved kassen i Netto. 20 kr. plus én sms-takst for 21 digte i indbakken.

Og du kan faktisk også låne SMS-novellerne på biblioteket, hvis dit bibliotek er tilmeldt. Det kan du tjekke på forlagets side, hvor du også kan læse om alle udgivelserne: smspress.dk.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two + 8 =

1 Comment
  • Sofie
    august 22, 2014

    Jeg husker tydeligt den morgen, jeg blev MEGET vågen ved teksten: “Så. Nu er det ude med dig.”…Jeg havde da glemt alt om at ha’ tilmeldt mig den novelle! :-D