Få dit helt eget lysshow, når du gamer

1 Min læsning

Drømmer du om at få den vildeste lysoplevelse, når du gamer, så hent den nye, geniale app, Hue Sync.

Synkroniser lyset med dit spil

Hue Sync er udviklet i et samarbejde mellem Philips og firmaet Razer, som er kendt for at lave nogle af de bedste mus og tastaturer til gamere. App’en kommunikerer med dit Razer-udstyr og dine Philips Hue-pærer og får husets lamper til at reagere på det, der sker i spillet. Det giver en vild gamingoplevelse, når alle husets lamper ‘spiller’ med og understøtter spillets gang. Indtil videre virker det kun i samarbejde med Razers egen app, Chroma, og kun på din PC.

Det er ikke første gang Philips eksperimenterer med lys og levende billeder. Philips har i mange år installeret lys på deres fjernsyn, den såkaldte Ambilight-teknologi, som også reagerer på, hvad der sker på fjernsynet. Philips eksperimenterede også med spillet ‘Chariot’ tilbage i 2014, hvor Hue-lysene også kunne reagere på handlinger i spillet. Samarbejdet med Razer er dog på et langt større niveau og understøtter mange flere spil.

For at komme igang med dit eget gaming-lysshow skal du have en PC, Philips Hue-pærer og hente Razer Chroma-app’en.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight + five =

No Comments Yet.