Få Heston Blumenthal til at hjælpe dig med din risotto

1 Min læsning

Sage_Heston Blumenthal

Vil du gerne lave den lækreste risotto eller dampe dine ris til perfektion, har den berømte engelske kok Heston Blumenthal produceret en riskoger i samarbejde med Sage, som kan hjælpe dig godt på vej.

Den har de kaldt for The Risotto Plus og kan bruges ikke bare til dine ris. Den har også flere sauteringsfunktioner, så du kan sautere dine grøntsager til din risotto i samme maskine, inden du rører den sammen med risen. Riskogeren sørger for at røre konstant rundt i risottoen, mens den tilberedes, så den ikke brænder på. På den måde kan du bruge din tid på noget andet.

Gryden ligger separat i riskogeren, og du kan derfor nemt gøre den ren i opvaskemaskinen. Gryden er 3,7 liter maskinen og i børstet rustfrit stål.

Er du nysgerrig efter at lære mere om teknikkerne for at tilberede den bedste risotto, så står Heston Blumenthal også klar med et par videoer, hvor du kan lære mere. Se videoerne her.

Sage BRC600 The Risotto Plus Riskoger by Heston Blumenthal kan købes for 1299 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + 5 =

No Comments Yet.