James Bond-gadgets under juletræet

3 Min læsning

En vaskeægte spionkuglepen eller hvad med et gavekort til spiontræning? James Bond er mere populær end nogensinde, og nu kan vi dødelige også få en smagsprøve på livet som hemmelig agent.

Ian Flemings fiktive superspion James Bond fra den britiske efterretningstjeneste MI6 er mere populær end nogensinde. Vi har alle en yndlings-Bond. Nogen sværger til Sean Connery, andre til Roger Moore eller Daniel Craig. Men uanset hvem der er din favorit, har vi nok alle siddet og set 007’s udskejelser og drømt om selv at være hemmelig agent. Det kan du nu gøre noget ved.

Firmaet Go Dream, der sælger oplevelsesgaver, har fået en ny oplevelse i deres udvalg – nemlig professionel spiontræning fra nogen af den virkelige verdens ægte spioner. Og selvfølgelig på James Bonds vante hjemmebane, i hendes majestæts England. Vil vi gerne have et spionkursus i julegave? Svaret er tak. Ja tak.

Ingen spion uden gadgets

Én ting er træning i at være spion – noget andet er det, som får enhver tech-nørds tænder til at løbe i vand, og som er det, der gør mr. Bond SÅ cool – nemlig alle hans gadgets.

Men selvom du ikke har din egen mr. Q, derhjemme i kælderen, som kan montere raketter i din bil og glasskærende lasere i dit armbåndsur, så fortvivl ikke – hans gadgets er frit tilgængelige (nogen af dem i hvert fald)

Her har vi f.eks. fundet en vaskeægte spionkuglepen, der udover at være kuglepen også er et skjult HD-kamera med 8 GB intern hukommelse. Et uundværligt værktøj til alle vi kommende spioner, der både skal skrive under på hemmelige dokumenter og filme skurke uden at blive opdaget.

Eller hvad med et ur, der udover at vise dig, hvad klokken er, også fungerer som et kamera?
Spy Watch kan både tage billeder i relativt høj opløsning (3264 x 2448 pixel) og også optage HD video.
Uret er, ligesom kuglepennen, forsynet med 8 GB intern hukommelse.

Og siden vi snart bliver en hel ny elite af hemmelige agenter, kan en gadget som ”Tap Trap” være dig bevendt. Den lille kasse er en overvågningsdetektor, der sikrer dig, at fjenden ikke lytter med på dine telefonsamtaler, når der skal rapporteres til hovedkvarteret.

Fede gadgets kræver god moral

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at enhver fed spion-gadget vil være en kærkommen julegave, men husk nu på, at der er visse regler og love, der skal overholdes i forbindelse med brugen af dit spiongrej.

Særligt loven om privatlivets fred, er vigtig at holde sig for øje. Du kan læse mere om reglerne i straffelovens kapitel 27.

James Bond

Bonds seneste oplevelser, sætter nye rekorder

Hver gang James Bond folder sig ud, og en ny 007 film ser dagens lys, skal det helst være en bedre og større oplevelse end de foregående.  Og sådan er det også gået med det nyeste skud på stammen; Spectre.

Især i Danmark, er den britiske superspion en populær herre. Således har producenterne bag den 24. Bond film oplevet en massiv interesse for deres bidrag til den globale filmskat, og på de tre første spilledage herhjemme, indbragte ”Spectre”, ifølge brancheforeningen for landets biografer, mere end 28 millioner danske kroner. Og det gør os faktisk til et af de lande i norden, der er absolut mest interesserede i, at følge James’ oplevelser og udskejelser på det store lærred.

Siden den første 007 film udkom i 1953, er det blevet til en intens julekalender af en filmserie, med 24 eksplosive film i bagagen. Men hvad ved du egentlig om den populære herre – udover at han kører Aston Martin og foretrækker drink ”shaken, not stirred”?

Test dig selv og din viden om James Bond universet her.

Og hvis ikke du allerede har været inde og se den nye film, kan vi kun anbefale dig at gøre det.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 4 =

No Comments Yet.