Få styr på Michelin-restauranterne – gratis

1 Min læsning

Torsdag den 26. februar blev de eftertragtede Michelinstjerner uddelt, og i år kom Aarhus også med i guiden (for første gang) med tre restauranter, der alle fik én stjerne.

De tre nye Aarhus-tilføjelser i guiden er Restaurant Frederikshøj, Gastronomé og Substans, men ved du, hvor de ligger, hvad du kan forvente? – og, ikke mindst, hvad andre, der allerede har været der, synes?

Det kan du lynhurtigt få styr på med Michelin-app’en, som du kan downloade ganske gratis – og så kan du søge på og læse om alle Michelinrestauranter i Norden. Du kan søge efter by, restaurant-navne eller bruge lokationstjenesten til at finde Michelinrestauranter i nærheden af dig.

Under hver restaurant kan du læse om priser og åbningstider, se billeder og selvfølgelig læse Michelins vurderinger, og hvis du opretter en konto logger ind, kan du også selv anmelde restauranterne og uploade billeder i app’en.

Michelin-app’en kan downloades til både iPhone og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 11 =

1 Comment
  • Clg
    april 17, 2015

    Hvordan downloader jeg App’en gratis? Der linkes til en App, som koster 119,- kr.