Søvnløs? Bekæmp det med lys i loftet

1 Min læsning

Problemer med at falde i søvn? Tænd for lyset, så sover du bedre! Det er det modsatte af, hvad vi plejer at høre lige i øjeblikket – men tjek lige den her anderledes gadget, hvis du har svært ved at falde i søvn om aftenen.

lightsleeper 3Den ligner et lille webcam, der ligger i et æggebæger. Kan den virkelig hjælpe dig med at falde i søvn? Og med lys, endda?

Nu har vi hørt så meget om, at det er vigtigt at slukke for alle vores smartphone- og tablet-skærme en time før vi skal i seng, fordi lys forstyrrer vores nattesøvn. Men her er en gadget, der bruger lys på en søvndyssende måde.

Lightsleeper Natural Sleep Aid projekterer lys op i loftet over din seng i et mønster, der minder om den måde, øjnene bevæger sig på, når man læser. Følg lyset med øjnene – og efter et par minutter bliver du døsig.

Hvorfor? Fordi den mimer det at læse, som er en afslappende aktivitet, men uden at stimulere hjernen yderligere. Meditativt, simpelthen. Den søvnfremmende gadget er udtænkt af en britisk designer, der selv led af søvnløshed. Den koster 132 britiske pund – læs mere her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty − one =

No Comments Yet.