FIND DE BILLIGSTE VARER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Vi danskere elsker tilbud. Men samtidig siger mange af os “Nej tak” til reklamer i brevsprækken. Spild af papir, spild af tid. Men vi vil jo selvfølgelig gerne spare alligevel. Jeg er faldet over eTilbudsavis– en app som viser hvad der er på tilbud lige nu i butikker i nærheden af mig.

Jeg kan også søge på særlige varer, jeg lige nu er på udkik efter. F.eks. en Playstation, bleer eller Cola. (bare sådan nogle ting man altid lige står og mangler). Så fortæller app’en mig hvor tingene er og hvad de koster.

Hvad med dig? Har du benyttet dig af tilbud via din mobiltelefon?

eTilbudsavis findes til iPhone og Android

De mange tilbud finder du også online med eTilbudsavis.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × two =

2 Comments
 • Tim
  maj 6, 2011

  Det var I sgu’ længe om – Jeg skrev om den på jeres facebookside for 4 uger siden om denne app…

 • christiane
  maj 6, 2011

  All good things to those who wait :-)

  Christiane