4 fede Switch-spil til sommeren

5 Min læsning

Hedebølgen er over os, så grib din Nintendo Switch, søg ind i skyggen og hyg dig med nogle fantastiske spil. Her er fire af sommerens bedste Switch-spil til store og små.

Sublimt børnespil med The Incredibles

Med The Incredibles 2 på vej ud i biograferne er det et perfekt tidspunkt at genopfriske, hvad der egentlig skete i den første film og få et kig ind i den næste film. Det kan gøres i spilform med ‘LEGO The Incredibles’.

Du kan selvfølgelig spille som hele Incredibles-familien, drage ud i storbyen og tæske skurke. Der er rig mulighed for at bruge rigtig mange timer på at fortabe sig i at finde hemmeligheder og ekstra missioner i byen. Men det er selvfølgelig historien fra filmene, der er det centrale omdrejningspunkt for spillet. Hver af spillets opgaver og missioner er bygget ud fra formlen om, at du bruger dine superheltekræfter til at håndtere skurkene, og så bygger du ting af LEGO-klodser, som hjælper dig videre i spillet.

Spillet er ikke specielt udfordrende, og det er først og fremmest et børnespil med overskuelige udfordringer og tydelige forklaringer på, hvad du skal for at komme videre og ikke løber panden med muren. ‘LEGO The Incredibles’ er ikke stor kunst eller særlig genialt. Men det er et meget sjovt og velfungerende børnespil for store og små. Perfekt sommerferieunderholdning til husets mindste.

LEGO The Incredibles er set til 377 kr.

Lego The Incredibles fås også til Playstation 4 og Xbox One

 

Octopath Traveler er det perfekte retro-rollespil til en varm sommer

Octopath Traveler føles som et kig ind i en alternativ verden. En verden hvor 3D-grafik aldrig er blevet opfundet, og hvor man er fortsat med at finde på nye og kreative måder at gøre den flade 2D-grafik spændende at se på. En verden hvor klassiske rollespil fra Super Nintendo-tiden som Chrono Trigger og Final Fantasy stadigvæk var skabelonen for spil.

Med Octopath Traveler får du et traditionelt klassisk rollespil, som taget ud af starten af 90’erne. Alt lige fra hvordan spillet ser ud, til måden spillet er struktureret på, føles som et klassisk rollespil fra Super Nintendo-dagene. Spillet fokuserer på otte individuelle helte med hver deres historie. Undervejs er der en masse kampe mod monstre og fjender. De foregår på den turbaserede facon, hvor du og fjenderne skiftes til at angribe hinanden. Spiller du strategisk, kan du dog afbryde din modstander, og de kan miste deres angrebstur. Ocopath Traveler byder på en masse strategi, jo længere du kommer ind i spillet, og det byder hele tiden på nye krøller, der holder spillet friskt.

Hver af de otte personer du spiller som, har unikke egenskaber.  For eksempel kan købmanden Tressa handle med alle, hun møder i spillet. Noget du kan bruge til at købe arvestykker fra folk eller specielle våben. Andre, som apotekeren Alfyn, kan analysere folk, han taler med, og åbne op for nye samtaleemner, der kan give dig information om området, du er i. At de otte personer har forskellige evner giver et væld af muligheder for at løse gåder og drage på eventyr.

Octopath Traveler er et fantastisk rollespil, som føles som var det revet ud af fortiden. Hvis du vil have et moderne retro-rollespil er Octopath Traveler den idelle rejsemakker til en lang sommer.

Octopath Traveler er set til 425 kr.

 

Hektisk puzzlespil fyldt med sushi er fremragende sommersjov

Sushi Striker har en ekstremt fjollet og meget japansk historie. Præmisset er, at alt sushi i verden er forsvundet, og som en af de få er du en sushi-kriger, der skal udbrede kendskabet til sushi i hele verden. Det er en fjollet historie, og det bliver kun ekstra fjollet af, at spillet tager idéen meget seriøst.

Selve spillet føles lidt som en super hektisk udgave af Candy Crush. I din rejse som sushi-kriger kommer du til at kæmpe mod andre sushi-krigere, og det gøres ved at lave kæder af lækker sushi. I hver kamp har du foran dig en masse transportbånd med sushi. Din opgave er at kombinere sushi med samme farve. Du kan kombinere så mange du kan finde på skærmen, og når du laver en stor kombination kan du angribe din modstander, som også prøver på det samme.

Det er fundamentet i Sushi Striker, og derfra vokser det sig vildere med en masse strategi. For eksempel hvilken type af sushi du starter din kæde med, eller hvilken makker du har med dig ind i din sushi-kamp. Der er bag det simple ydre en enorm stor kompleksitet i Sushi Striker.

Det er et voldsomt hektisk spil, hvor det går rigtig stærkt, men det er utorligt tilfredsstillende at lave en sushikæde på 12 tallerkener og sende den i ansigtet på modstanderen. Hvis du har brug for et hyggeligt og hektisk spil, så er Sushi Striker en idéel kandidat.

Sushi Striker:  The Way of Sushido er set til 277 kr.

 

Captain Toad er den perfekte hjernetwister til en varm sommer

Normalt er Toad og resten af hans folk altid hjælperne i Super Mario-spillene. Men i ‘Captain Toad’ har figuren med svampehovedet fået hovedrollen i en sjovt og udfordrende hjernevriderspil.

Målet for hver bane er, at Captain Toad skal ud og finde stjerner og diamanter. Det er ikke et energisk platformsspil med et højt tempo, det er et spil, der tager den med ro. Alle banerne i ‘Captain Toad’ er bygget op som små kunstværker. Det er ligesom, du kigger på en model på et bord, og der er en masse hemmeligheder gemt i banerne, som du kun ser ved at dreje banen rundt og se alting fra forskellige vinkler.

Captain Toad er fyldt med god stemning, fantastiske melodier, og det er en fryd at drage ud på eventyr med Captain Toad. Hvis du vil have et spil med god stemning, sjove udfordringer og gode gåder, er ‘Captain Toad’ et ideelt feriespil til din Switch.

Captain Toad: Treasure Tracker er set til 299 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 4 =

1 Comment
  • Sol
    juni 25, 2019

    Hvis man godt kan lide skak og andre strategispil, hvor man virke skal overveje sine træk, kan jeg kun på det varmeste anbefale Into the Breach til Switch’en. Det er ufattelig godt.

    Du skal beskytte kloden mod rumvæsner. Men selve spillet handler i virkeligheden om strategi og placering af brikker. Man har tre kæmperobotter, du bruger som “brikker” mod rumvæsner. De har hver deres styrker og svagheder. Det lyder utrolig simpelt, men der er så mange små nuancer og finurligheder, at man virkelig kan blive grebet. Plus, så varer en normal bane måske mellem fem til 15 minutter. Så det er nemt at nå et hurtigt spil i toget eller på passagersædet.