Lad robotterne skræddersy dit tøj

1 Min læsning

Firmaet Zozo vil lave skræddersyet tøj til dig ved hjælp af en futuristisk dragt, der scanner hele din krop

Det ligner mest af alt sådan en dragt skuespillere har på, når der skal laves motion capture i film. En sort, tætsiddende, dragt fyldt med hvide prikker. Men i virkeligheden er det faktisk din personlige skrædder.

Det japanske tøjfirma Zozo har nemlig bygget en futuristisk dragt, du tager på, og som kan tage dine helt præcise mål ved at registrere dragtens mange prikker og forvandle det til unikt pasformet tøj til dig.

 

Det hele gøres hjemme hos dig selv, hvor du hopper i dragten og tager nogle billeder af dig selv med den på. Zozos teknologi kan derefter omdanne alt det til tøj. Zozo er i dag en af Japans største tøjproducenter, og med introduktionen af Zozosuit’et vil de levere unikt pasformet tøj til forbrugere i 72 lande. Zozo kalder det selv for en ny æra inden for tøj, hvor tøjet nu skal tilpasse sig os og vores kroppe.

https://youtu.be/32rbuLFbVWk

Som en prøveballon giver Zozo lige nu 100.000 dragter væk og giver dig muligheden for at få et sæt skræddersyede bukser og t-shirt, som laves via deres dragt. Du kan tilmelde dig inde på Zozos hjemmeside. Alle andre vil kunne købe en Zozo dragt og få skræddersyet tøj til efteråret.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × five =

No Comments Yet.