FITNESS OG VELVÆRE LANGT IND I EFTERÅRET

2 Min læsning

Trænger du også til at komme igang igen efter sommerferien? Mobile Fitness Life hjælper dig godt på vej mod de sunde vaner og mere velvære i hverdagen.

Med Mobile Fitness Life app’en er det let at holde styr på din kaloriebalance og motionn. Også modtager du løbende gode råd og feedback tilpasset din personlige udvikling og fremskridt. Når du opretter dig som bruger, vælger du dit programs varighed og om du ønsker et program med; vægttab, komme i form, holde vægten, en sundere livsstil eller et rygestop.

Jeg er ret imponeret over gratis app’en, der giver dig næsten alt, hvad du har brug for fra et personligt sundhedsprogram. Ikke nok med at du kan holde styr på din kost, motion, livsmål og velvære. Med app’en kommer også menupunkterne: test dig selv, med inspiration til træningsprogram og kogebog, med en lækker oversigt med 10 kategorier opdelt i måltider, tilbehør og sødt!

Hvis du er interesseret i at lære mere om sund livsstil, er menupunktet: artikler, propfyldt med læsestof fra foodoflife.dk opdelt i 5 kategorier.  Er du mere til test og quizzer, har app’en også en håndfuld quizzer, hvor du kan lære mere om kost, motion og velvære. Personligt synes jeg quizzerne om kost er ret gode. Under ”spice up your life” lærte jeg eksempelvis at chili er en stærk hjælp til vægttab! Undersøgelser viser nemlig at chili både kan mindske appetitten og øge forbrændingen.

I forbindelse med brugeroprettelsen, får du automatisk en personlig side på mobilefitness.dk med endnu flere brugbare tips og god inspiration til at holde de sunde vaner ved lige. Mobile Fitness Life App’en kan downloades gratis via iPhones AppStore og til Android via GooglePlay

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten − three =

No Comments Yet.