RIGE BØRN LEGER…GRIMT!

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Når jeg lige har lyst til en dosis forargelse og rysten på hovedet, så klikker jeg mig ind på tumblrsiden Richkidsoninstagram En samling Instagrambilleder som taget ud af Gossipgirl pumpet op med en ekstra gang Baluga og Dom Perignon. Teenagere og 20somethings som springer ud fra en Yacht, bader i champagne, stolt fremviser 5 cifrede restaurantregninger – i dollars!, læner sig ud af Porscher, Ferrarier og designerboliger.

Misforstå mig ikke. Jeg har intet imod penge. Men hvad har de dog tænkt sig at gøre, når de bliver voksne? Købe al den sodavand de kan have bag på cyklen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × two =

No Comments Yet.