MEDIUM- NYT KVALITETSNETVÆRK FRA TWITTER FOUNDERS

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis du synes at det indhold du bliver udsat for på dine sociale medier trænger til et kvalitetsløft, så kan Medium blive din ny go-to internetdestination. Det tegner til at billede og interesseudveksling fra Pinterest møder kvalitetsvurderingen fra Reddit.

Medium er et publiseringsværktøj og det er nogle erfarne herrer som står bag. Ev Williams og Biz Stone (ok et cool navn!) er begge co- foundere af twitter og involveret i Blogger som var med til at gøre blogging tilgængeligt for alle.

Grunden til at de to har taget initiativ til Medium er en vision om at løfte kvalitetsniveuet af det internetindhold vi støder på i løbet af en dag. Det er nemlig nemt nok at dele information, men Medium vil sætte kvalitet over kvantitet. Et særligt avanceret pointsystem arbejder med brugermeldinger som f.eks. “This is good”, “This is helpful” eller “Nice work”. Det mest populære og dermed hvad man må antage som det bedste indhold bliver således skubbet til toppen. Nu kan det altså i højere grad end nogensinde betale sig at tænke en ekstra gang over hvad andre kan bruge alt det vi deler til. Mere kvalitet, mindre yada yada.

På Medium vil der være både posts og billeder og overordnede “collections” som alle kan bidrage til. F.eks. de personlige historier i “This happend to me” og den mere kreative “Look what I made” eller rejsehistorier i “Been there loved that”.

Vi ved endnu ikke så meget om Medium da platformen endnu er lukket. Men det er muligt at skrive sig op til tjenesten med en twitterkonto, så mon ikke de to kommer til at arbejde godt sammen? Læs mere om visionen for Medium.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 18 =

No Comments Yet.