FARVERIGT OVERBLIK OVER DE VIGTIGE LEDNINGER

1 Min læsning

Du behøver ikke slås med familiemedlemmer, venner eller kollegaerne om hvilken ledning der er din! Kabeldesignet fra Eastern Collective, giver dig mulighed for at give din strøm farver og striber.

Når det handler om at matche dit techgear med din stil, har det indtil nu være muligt at spice din laptop op med stickers til bagsiden, eller investere i farvestrående covers til din smartphone. Men nu har amerikanske Eastern Collective sørget for et alternativ til de kedelige hvide kabler, der kommer med Apples produkter.

Kablerne har betrukket med vævet mønster, der yder strøm til dine apple produkter, med farverig karakter, der helt sikkert skiller sig ud fra de andres ledninger i studiegruppen eller på kontoret. Kablerne har standard USB-stik i den ene ende og Apple 30-bens stik på den anden side, med stilfulde vævet mønstre, der dækker den ordinære hvide ledning.

De lækre farverige kabler findes med 4 forskellige mønstre, og koster hver $28 med shipping, svarende til 170 kr. og kan købes på Eastern Collective

Gid de så bare ville lave samme tilbud på alle andre ledninger og ladere. Er der andet du går og mangler?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 5 =

No Comments Yet.