HYGGELIGT LÆSELYS TIL BOGREOLEN

1 Min læsning

Nu er efteråret lige om hjørnet, så står du og mangler en anderledes hyggebelysning til din bogreol, er The Enligtenment, der giver lys med god samvittighed, et godt bud.

Boglampen The Enligtenment fra projektet Lightupyourworld, er designet af det hollandske firma Studiomeiboom, og er lavet af plexiglas og måler 24*17*8 cm. Bogen kommer med en 9 watt energisparepære og et europæisk stik, lige til at sætte i stikkontakten.

Den kreative tanke bag den oplysende bog, er at skabe fokus på, at vi har masser af bøger om oplysningstiden, men ingen af disse rent faktisk giver lys. Studiomeiboom siger selv om lampebogen; “The Enligtenment er hverken en tung eller let bog, den rummer ingen absolutte sandheder om, hvad du bør tænke. Det er en bog, der skal sætte tanker i gang.”

Studiomeiboom har valgt, at boglampen ikke kun skal hjælpe dig med at skabe hyggebelysning i læsehjørnet, men også hjælpe andre mennesker godt på vej. Derfor går 10% af prisen til velgørenhedsprojekter med fokus på uddannelse, der gennemføres af Edukans Foundation.

Lampebogen The Enligtenment, fra Studiomeiboom, koster 79,00 € svarende til 589 kr. men er lige nu udsolgt! Ved at skrive dig på listen over interesserede købere, får du besked så snart der findes en ny produktion af boglampen til salg.

Skal du have lys i bogreolen?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 7 =

No Comments Yet.