UGENS SPIL: VÆLT SLOTTE OG RED KONGERIGET MED HELE DIN KROP

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Har du en Xbox 360 og savner du et spil i stil med Angry Birds? Så har Elektronista fundet det helt perfekte spil til de sidste par uger af sommeren . Elektronista giver dig ugens spil-appbefaling – Wreckateer.

Ingen fugle, men i stedet kanonkugler

I Wreckateer har du fået til opgave fra kongen, at vælte en masse forskellige slotte rundt om i kongeriget, fordi de er fyldt med trolde. Den slags trolde der bedst fjernes, hvis du jævner det hele med jorden.

Spillet er meget i stil med det enormt populære Angry Birds, hvor du skyder forskellige slags kanonkugler afsted, og så skal du ramme trolde men også vælte mest muligt af slottet.

Din krop er kanonkuglen

Hvor Wreckateer så for alvor bliver sjovt og anderledes er måden du spiller på. Du bruger nemlig kun ´Kinect´kameraet til spillet, så du skal med dine hænder lade din katapult og sende kuglerne afsted.

Mens kuglerne flyver gennem luften, kan du med din krop aktivere deres særlige evner. Foreksempel kan du sprede vingerne ud, som om du selv var en flyver, og styre retningen på din kanonkugle mens den er i luften.

Dette er blot en af de forskellige måder du tager kontrollen på i Wreckateer, og udover den enorme tilfredsstillelse det er, at jævne et slot med jorden, så er det også ret så sjovt at opføre sig fjollet foran fjernsynet.

Det er hurtigt at lære, nemt at komme igang med og fordi det kun er dig og din krop, tager det ikke lang tid at få styr på. Og hvis man er flere i huset, så er det også nemt at skiftes til at spille.

Hvor finder jeg så Wreckateer?

Wreckateer findes kun til Xbox 360 (og kræver ´Kinect´kameraet), og kan kun købes via maskinens App Store. Spillet koster 60 kr, og får vores varmeste anbefalinger, som et familie og børnespil.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × one =

No Comments Yet.