Første smartwatch til solelskere

3 Min læsning

Det nye O’We har indbygget UV-sensor og solcomputer, så det kan fortælle præcist, hvor længe man kan tåle at ligge under strålerne. Ellers kan O’We alt det andet, som fitness-orientede smartwatches bør kunne.

Ikke alle danskere er gode til at vurdere, hvor meget sol de kan tåle. Og slet ikke, når de rejser sydpå til de varme lande, hvor de ikke har erfaring med de lokale solstråler og deres styrke.

Resultatet kender de fleste af os. Vi kommer til at ligne en kogt hummer – og det, der skulle være en fornøjelse og en forskønnelse, ender med at blive en plage.

O’We er det første smartwatch på markedet med indbygget UV-sensor, der  kan hjælpe med til at beskytte en mod for meget sol. Det specielle i O’We er den integrerede Suntrack-teknologi:

Den består af en UV-sensor og en lille computer, der indhenter de aktuelle lokale vejrudsigter. Har man så på forhånd indtastet informationer om sin hudtype via en app på mobiltelefonen, vil O’We give præcis besked på, hvor længe man må bade i solen eller i det hele taget udsætte sig for de stærke UV-stråler den pågældende dag.

Det er da noget, som alle rejsende til solrige lande kunne få brug for. Ikke kun dem, der skal have hele deres krop brun-stegt så hurtigt som muligt. Men også dem, der færdes meget ude i solen – sportsfolk, sejlere, haveinteresserede osv.

Samtidig kan O’We alle de andre ting, som har gjort smart-urene attraktive for især motionister:

Det kan registrere ens fysiske aktiviteter i løbet dagen, hvor langt er man gået, hvor længe har man været i aktion, hvordan ligger ens puls, får man sin søvn – og hvor mange kalorier har man forbrændt undervejs?

Man kan selvfølgelig altid diskutere om designet på O’We er elegant eller klodset. Det nye smartwatch er f.eks firkantet og større end bestselleren Apple Watch.

Og apropos Apples ur og de fleste andre smartwatches på markedet. De bruger masser af strøm, så de skal lades op hver dag.

Ikke sådan med O’We: I stedet for en LED-skærm bruger O’We et e-paper display i farver. Det er ikke helt så stærkt i kulørerne, men sørger for at uret kan køre i hele fem dage på batteri.

O’We’s app fås til enten iPhone eller Android, og den kan selvfølgelig vise notifikationer på uret om f.eks. opkald, sms, email, kalenderaftaler osv. Desuden kan uret bruges til at fjernstyre musikafspilning på mobilen og fungere som håndfri telefon via sin indbyggede mikrofon.

O´We fås med enten en urkasse i rustfrit stål eller i matsort. Samtidig kan man vælge mellem en urrem i læder, sort gummi eller i stål. Uret kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætterportalen Indiegogo til priser fra 99 USD – ca. 700 kroner. Det er halv pris i forhold til den senere butikspris….

https://www.youtube.com/watch?v=xgLMJud7dPo

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

six − five =

No Comments Yet.