FØLG GRAVIDITETEN MED EN APP

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Er du gravid eller kender du en som er det? Så hop straks på din smartphone og hent en app som lader dig følge udviklingen af junior i alle 42 uger

De fleste som har fået stukket en graviditets brochure i hånden hos lægen vil vide, at der ikke skal så meget til at forbedre den kommunikation. Selv om jeg var nysgerrig i udviklingen fra celle til haletudse til alien til sød lille baby, så havde jeg det personligt lidt svært hver gang jeg tog fat i folderen med det kvalmende irriterende par på forsiden- faderen med hånden engageret placeret på den ventende moders voksende mavebule. Desværre fandtes der ikke graviditets apps for 5 år siden med det gør der heldigvis til alle der er knocket up lige nu.

Hvis du eller en du kender har brød i ovnen, så drop de gamle kedelige foldere og gå i stedet straks på din smartphone og hent en graviditets app. På dansk findes Graviditets Kalenderen med billeder i forskellige fosterstadier, huskeliste til udstyr og mulighed for at holde overblik over gode og dårlige dage. Hent Graviditets kalenderen til iPhone eller hente andre lignende apps til Android.

Også bleproducenten Libero har lanceret deres egen graviditets app med sjov og farverig grafik og info om baby i 42 uger. Hent den til iPhone her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − five =

5 Comments
 • Lisbet
  marts 20, 2012

  Når du har født er der en app til bogen 60 vidunderlige uger. Den engelske udgave er bedst og kun 6 kr den hedder wonder weeks. Skægt at følge sit barns tigerspring.

 • Michall Helmbæk
  marts 22, 2012

  Hej Christiane

  Super mange tak for Indlægget, der findes mange aps der ude, men denne ser godt nok fed ud!

  Vil prøve den en af dagene!

 • Nybegyndermor
  marts 25, 2012

  Der findes rigtig mange apps for gravide, men de fleste af dem er på engelsk eller rigtig dårligt oversat (ligesom Liberos og den, du nævner ovenfor). Hvis man kan leve med, at appen er på engelsk, findes der dog rigtig mange gode.

  Min personlige favorit er BabyBump Pregnancy, som jeg har købt i Pro-udgaven (til Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alt12.babybump&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbHQxMi5iYWJ5YnVtcCJd.

  Jeg har lavet en mere udførlig guide til et udvalg af graviditetsapps i Play Butik (formerly known as Android Marked) her: http://nybegynder.wordpress.com/2012/01/22/apps-for-gravide/.

 • Anette
  marts 26, 2012

  Det fine ved Graviditetskalenderen som app er også, at du kan notere dine egne noter – og dele dem på facebook, hvis du lyster! :-)

  Et stort plus er, er fotografierne er virkelig flotte flotte! De findes af en og anden grund ikke i den fysiske bogform af Graviditetskalenderen.

 • Freja
  august 4, 2015

  Hej,
  Jeg synes Gravid – mens du venter er super god til iphone :-)
  https://itunes.apple.com/dk/app/gravid-mens-du-venter-app/id613080417?mt=8
  Der er både fødselsforberedende videoer og info baseret på baggrund af sundhedsstyrelsens anbefalinger.