FORKÆL DIN IPHONE4 MED METALDOCK

1 Min læsning

Hvis du alligevel altid har din iPhone liggende på natbordet ved siden af sengen, hvorfor så ikke forkæle den med en elegant og stilfuld docking-station?

MetalDock fra Bracketron kombinerer det tunge og rå metallook med minimalistisk design, der passer perfekt til det moderne hjem eller til at have med på rejsen.

Den simple vinkelrette metalholder giver dig mulighed for at både at have mobilen i en vandret eller lodret position, alt efter hvor meget plads du har til rådighed og hvad du skal bruge mobilen til. Ledningen sørger for at opsætningen ikke vælter og gummibelægning, sørger for at docken ikke skrider rundt på bordet.

Er Metaldock, der passer til iPhone 4 og 4S, lige noget for dig så kan du se frem til slutningen af juli, hvor den kommer i handlen. Dock-stationen kan blive din for bare 35$, svarende til 207 d.kr. og kan købes hos Bracketron.com

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × two =

1 Comment
  • Michael Jacobs
    august 3, 2012

    Den er sq da fed :)

    Ser ret godt ud og noget mere stilren end Apples egen, som jeg dog har. Så venter nok med at købe, men elsker sådan noget minimalistisk metal-look :)