Ét foto i hånden er bedre end 100 på telefonen

1 Min læsning

I årevis har det i dag ikoniske Polaridkamera været i skammekrogen til fordel for nye, digitale kameraer og smartphone teknologier. Digitale innovationer blev det nye, men kun for et øjeblik. For polaroidteknologien er vendt stærkt tilbage og er noget af det mest eksotiske, du kan eje. 

For mange forbindes polaroidkameraet med en form særligt øjeblik, der framet i firkantet fotopapir og i retrospekt hylder de akavede poses og pinlige 80’er frisurer. Men det såkaldte polaroid-moment og jagten på det unikke øjeblik er blevet hot igen. Derfor er et polaroidkamera, som Lomo’Instant Square, et must have!

Du har kun én chance

Interessen for den autentiske, analoge kamerapraksis har den østriske virksomhed Lomography taget seriøst. De har netop præsenteret det første og eneste fuldt analoge instant-kamera “Lomo’Instant Square”, der øjeblikligt spytter superskarpe polaroidlignende billeder ud. Det giver dig en sjælden mulighed for at fange en evigt foranderlig verden i ét kraftfuldt øjebliksbillede. God jagt!

Lomo’Instant Square koster ca. 1.500 kr. og kan forudbestille på shop.lomography.com med levering februar 2018.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 3 =

No Comments Yet.