Smart termostat sparer på varmeregningen

1 Min læsning

Har du overvejet at gøre din bolig lidt klogere? Hvis du gerne vil spare penge, have mere fleksibilitet og samtidig gøre noget godt for miljøet, så kan du overveje at pimpe dit hjem med en smart termostatløsning. Det lyder måske ikke så sexet, men tro os, når vi siger. Termostater er det nye sort! ;-) 

Det smarte ved en smart termostat er at du kan styre temperaturer automatisk alt efter om du er hjemme eller ej. Det hele foregår via app’en. Du kan indstille varmen til at være lavere om natten eller når du er på job, men tilbage på den behagelige temperatur når du står op og kommer hjem. Og i forhold til dine udgifter, så er der mulighed for at spare op til 30%! I app’en får du et overblik over hvor meget du sparer og hvordan. F.eks. med open window detection som automatisk skruer ned mens du lufter ud. Det hele spiller godt sammen med Apple homekit.

Når man skal igang med boligløsninger er et startersæt altid en god idé. Hvert starter sæt indeholder en internet bridge som skal tilsluttes internet routeren. Den forbinder alle tado° produkterne til internettet. Ellers indeholder pakken 2 x Radiator termostat 1 x Internet bridge. 3 x adaptors som gør opsætningen nem. Pris for Tado startersæt DKK 1499 i ElektronistaShop.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + eighteen =

1 Comment
  • Mads
    december 5, 2017

    Hvordan er den her sammenlignet med Danfoss’ smarttermostater?