FRANSK UNDERVISNING PÅ DIN iPHONE

1 Min læsning

Af Jan Kwiecien

Skal du til Paris og har brug for sjove udtryk og praktiske sætninger, kan du med ’Daphnée, your lovely French Teacher’, komme rundt i seks tematiske kapitler der tager dig igennem: kultur, shopping, café og restaurant, nattelivet og forførelse – alt sammen i en app!

Tag en lovende fransk skuespillerinde, Anne-Sophie Franck (spiller Mathilde i Q. Tarantinos Inglorious barstards) og tilsæt det franske produktionsselskab, SwissKiss. Udsæt dem for en iPhone, og Voila! Så har du Daphnée, your lovely French Teacher, en fuldstændig fantastisk video app, der klæder dig på til at erobre Paris i alt lige fra restaurant besøg og shopping til dating.

Til hvert kapitel er der interaktive lektioner (i alt 23) med undertekster i karaokestil, udvidet ordbog og meget mere. Så er du nybegynder eller skal du blot ha’ pudset dit franske af, er Daphnée en anderledes og underholdende måde at gøre det på.

Daphnée tager dig bl.a. på restaurantbesøg og lærer dig lidt om hvordan man fx bestiller ’Grenouille’

App’en er kun til iPhone og kan købes på App Store til 18 kroner.

Se hvor lækkert det kan gøres i denne trailer for lektionen i forførelse. Synes du en parlør app smartere end de gammeldags bøger vi slæbte rundt på?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + fourteen =

2 Comments
 • Kris
  marts 25, 2014

  Daphnee fås så ikke i den danske butik, kan jeg konstatere efter at have forsøgt et hav af søgemuligheder og været omkring producentens hjemmeside. Måske en bemærkning om den detalje havde været relevant i artiklen?

 • christiane
  marts 25, 2014

  Hej Kris

  Tak for din kommentar. Artiklen er 3 år gammel. Jeg er ret sikker på app’en var i den danske butik på det tidspunkt, men den kan jo være blevet taget af siden.

  kh
  Christiane