Fremover tager vi selfies med drone

2 Min læsning

AirSelfie er en lille drone, der ikke fylder mere end en smartphone. Kast den op i luften og lad dronen tage bedre selfies, end vi selv kan skyde.

airselfie-2

Det er ikke svært at tage en selfie – i hvert fald så længe, man kan have sin smartphone i strakt arm.

Problemet kommer først, når man vil have mere af baggrunden bag personen med på sin selfie – eller der skal flere mennesker med, som ikke står klistret op ad hinanden.

Så er der selvfølgelig muligheden for at bruge en selfie-stick. Den risikerer man bare at genere andre mennesker med – og i mange museer, gallerier, på stadions og andre steder, er selfie-pindene ligefrem forbudt.

En ny – og helt tredje – option kunne være den nye AirSelfie. En lille drone i lommestørrelse, som man kan dirigere direkte fra sin smartphone.

airselfie-3

AirSelfie har et lille 5 megapixel-kamera indbygget, der kan tage lige så gode selfies som ens smartphone. Tilmed kan AirSelfie sagtens optage små selfie-videoer.

Med AirSelfie følger en app til iPhone eller Android, der leverer samme billedudsnit på mobilskærmen, som kameraet på den lille drone ser….

Fra sin smartphone-skærm kan man fjernstyre AirSelfies bevægelser i luften, tænde og slukke for optagelser, zoome ud og ind – og selvfølgelig få dronen til at lande igen.

Man kan skyde op til otte selfie-billeder ad gangen eller ca. et minuts video på de indbyggede 4 GB RAM, inden AirSelfie skal have ny energi. Den lille drones batteri er nemlig kun på 260 mAh og tillader maksimalt tre minutters flyvetid,

airselfie-4

AirSelfie kan flyve op til 40 meter i højden, selvom det så ikke længere er selfies, den skyder. Den har en integreret stabilisator, så billederne ikke bliver rystede. Kommunikation med smartphonen foregår trådløst via en egen frekvens. Man er derfor ikke afhængig af hverken Bluetooth eller wi-fi.

I sammenklappet tilstand fylder AirSelfie mindre end en smartphone. Mere præcist er målene 94 x 67 x 10 millimeter. Dronen er pakket ind i solidt aluminium.

Man kan i øjeblikket forudbestille selfie-dronen til priser fra 179 euro – ca. 1.250 kroner. Som ekstra tilbehør fås bl.a. en powerbank, der kan lade AirSelfie op 20 gange….

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + seventeen =

No Comments Yet.