Læg et stort øre til musikken

1 Min læsning

De nye Spirit E666 høretelefoner får dig til at se ud, som om du er hoppet lige ud af en fantasy-roman eller “Avatar” filmen. Høretelefonerne er en stor succes blandt teenagere i Kina og Japan.

oeretelefoner-som-et-oere-1

Normalt gør fabrikanter af høretelefoner en masse ud af at gemme deres produkter af vejen, når folk har dem i anvendelse.

OK – den karakteriske hvide ledning dingler fortsat på de fleste smartphone-brugere, selvom de i dag har et pænt udvalg af trådløse høretelefoner at vælge imellem.

Men selve høretelefonerne ser man ikke. De sidder jo inde i øret ligesom høreapparater.

Ikke sådan med de nye Spirit E666 høretelefoner. De kan ses, fordi bæreren ligner en blanding af en alf og en figur fra science-fiction filmen ”Avatar”.

oeretelefoner-som-et-oere-2

Spirit E666 er blevet lidt af en bestseller hos kinesiske og japanske teenagere – og specielt hos dem, der elsker tegneserier og tegnefilm.

Jeg skal ikke kunne sige noget om lydkvaliteten, men jeg ville bestemt ikke tage dem på til en første date eller til en jobsamtale.

Selve høretelefonerne ser meget almindelige ud, når alfe-ørerne ikke er klikket på. Og Spirit kan sagtens bruges uden de ekstra ører på.

De meget specielle ØRE-telefoner kan købes i mange asiatiske online-butikker. Prisen ligger typisk på 100 kroner eller deromkring….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twelve + ten =

No Comments Yet.