Tidens hotteste materiale rammer Elektronista Clutch

2 Min læsning

Der er ikke noget hottere materiale lige nu end velour. Og ingen smartere taske end Elektronista Clutch. Den ikoniske, funktionelle, anmelderroste taske med 12 lommer og indbygget batteri kommer nu i en smuk velour version. Tasken forhandles i Elektronista Shop.  (Og du får vennerabat indtil 15 december, hvis du er på Elektronista Insider listen). 

elektronista-clutch_velevt_midnight_aw16_look-book-images_1mb-1

Hvad enten du er til det klassiske, det elegante eller det mere sporty look, så findes der nu en Elektronista Clutch til dig.  Du kan vælge mellem lækkert læder, let nylon og nu den flotte Elektronista Clutch Velvet.

aw16_mayfair-luxe_elektronista-velvet_119-046_midnight-blue_threequater-1mb-x2

Ydersiden af tasken består af det blødeste og fineste velour i enten den flotte kongeblå eller den luksuriøse Chinchilla grå. Du kan åbne hele tasken op og lægge den fladt, så du har fuldt overblik over dens indhold- og ud over det medfølgende batteri, som kan oplade dine devices on the go- er der plads til lidt af hvert. Fra kabler og ladere til make up, pas og kreditkort. Den perfekte taske til både rejsen og til festen.

aw16_mayfair-luxe_elektronista-velvet_119-046_midnight-blue_open-ipad_1mb-x2

Elektronista Clutch Velvet kommer med en flot aftagelig strop i læder og guldkæde. Og er stor nok til en 10″ tablet (eller mindre).

elektronista_velvet_char_three_quarter-11-x2-1

Åbner du tasken op finder du lommer til alt du har brug for at have med dig. Fordi du har det store overblik, kan du altid finde dine ting, og du kommer aldrig til at proppe din taske med det forkerte. Slut med at slæbe rundt på rod eller lede efter nøgler og misse din telefon, fordi du ikke kan finde den.

Elektronista Clutch Velvet er lavet i samarbejde med London mærket Knomo og koster DK 1995 på ElektronistaShop.dk hvor du også kan finde de øvrige Elektronista Clutch editions.

elektronista_nylon_black-125-x2

Indlægget er lavet i samarbejde med ElektronistaShop.dk

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − six =

No Comments Yet.