Sådan ser et Apple-juletræ ud

2 Min læsning

De to berømte Apple-designere Sir Jony Ive og Marc Newson står for en noget anderledes juleudsmykning i Claridge’s Hotel i London.

claridges-nyt-juletrae-4

Kan I forestille jer, hvordan et juletræ ser ud, der er pyntet af Apples to berømte designere Sir Jony Ive og Marc Newson?

I kan beundre det Apple-designede juletræ på det lige så berømte Claridge’s Hotel i London.

Juletræet er ikke spor minimalistisk i udseendet, som de Macbooks og iPhones de to designere har stået for hos Apple. Snarere tværtimod.

claridges-nyt-juletrae-2

Ideen er at skabe en installation, der skal forvandle luksushotellets vestibule til en magisk juleskov. Her er Ives og Newsons egen forklaring…

”Vi vil skabe en fordybende oplevelse, der leger med forholdet mellem natur og teknologi, tradition og fremtiden – og mellem tre og to dimensioner.”

De to Apple-folk har arbejdet sammen med den britiske scenograf Michael Howells om at skabe det meget specielle julekunstværk.

claridges-juletrae-ive-2
Apples chefdesigner Sir Jony Ive har været med til at udsmykke et meget anderledes juletræ i Claridge’s hotel i London.

Det domineres af gigantiske lysbokse med sort/hvide billeder af snedækkede træer, både ægte og fotograferede birketræer og graner samt en kuppel af grønne fyrregrene. Lyset forandrer sig hele tiden og skal vise alt fra himmelske vinterskyer til smukke solopgange.

Claridge’s juletræ er efterhånden næsten lige så berømt som hotellet selv. Igennem de seneste syv år har Claridge’s nemlig ladet kendte kunstnere og modefolk designe og udsmykke deres helt personlige juletræ.

Sir Jony Ive har gennem årene har en stor finger med i Apples succes. Han er bl.a. manden bag iPhone, iPad, MacBook Air og Apple Watch.

Marc Newson har været hos Apple siden 2014. Inden da har australieren bl.a. gjort sig kendt på møbler og design til flyindustrien….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 1 =

No Comments Yet.