Advent #2 Vind en superlækker Lenovo Yoga Book – værdi ca. 5.000 kr.

1 Min læsning

Elektronistas store adventskonkurrence er i fuld gang. Du kan vinde lækre gadgets og tech-accessories. Konkurrencen er forbeholdt abonnenter af Elektronista Insider, som du selvfølgelig gratis kan skrive dig op på lige her.

I denne uge kan du vinde den nye, superlækre tablet, Lenovo Yoga Book. Med tabletten har du den perfekte kombinerede arbejds- og underholdningsstation lige ved hånden.

 

yoga-book-helikopter

Tabletten er multifunktionel og fungerer både som tablet, computer og notesbog. Med tabletten følger en pen, som du kan bruge til at skrive og tegne med direkte på skærmen. Du kan også bruge pennen til at skrive på et stykke papir, og dine noter og tegninger bliver digitaliseret på skærmen.

yoga-book-pen-2

Tabletten har op til 15 timers batterilevetid, så du kan have den med på farten hele dagen uden at skulle lade op. Den har en krystalklar 10.1” QHD-skærm og indbyggede JBL-højtalere med 360 graders lyd.

yoga-book-4

Skal Lenovos Yoga Book Tablet blive din, så deltag i konkurrencen ved at skrive et par linjer om, hvad du vil bruge tabletten til, hvis du vinder.

Yoga Book Tabletten har en vejl. værdi på ca. 5.000 kr.

Konkurrencen slutter d. 11. december 2016, og vinderen får direkte besked.

I samarbejde med Lenovo

lenovo-logo-3

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × four =

340 Comments
 • Jackie Bærnthsen
  december 4, 2016

  Skulle bruges som primær computer.. underholdning under pendling og rejser og studie.. min lenovo helix er efterhånden ved et være 4-5 år gammel og holder ikke meget længere.

 • Trine rasmussen
  december 4, 2016

  Årh hvor ville jeg blive glad hvis jeg vandt denne præmie. Da jeg har ældre sag, som bare løber tør for strøm med det samme, og på min skole er der næsten ingen stik, så alle noter må skrives i hånden

  • Cecilie
   december 9, 2016

   Jeg ville bruge den til at skrive noter til mit studie – ville være så genialt at få noterne digitaliseret, så jeg kan have dem med mig på farten uden at slæbe rundt på et masse hæfter og papirer. Ville være rart som lægestuderende at have knapt så fyldte kittellommer

 • Rune Andersen
  december 4, 2016

  Som en julegave til min bedre halvdel. Fin at have med i sommerhus så man slipper for den bærbare mursten.

 • Eva Jensen
  december 4, 2016

  Ville give den til min kæreste. Han trænger virkelig til en ordentlig computer som ikke vejer et ton og som han kan have med på hans lange ture frem og tilbage på job

 • sonja zattlander
  december 4, 2016

  det kunne være skønt at have den med i strikkeklubben:)

 • Pia Jagtman
  december 4, 2016

  Jeg vil give din til min mand, som har brug for en tablet til rejser og når han er på farten..

 • Marie
  december 4, 2016

  Jeg ville bruge den som tegneblok, arbejder i et tøj firma hvor vi laver håndlavet artworks og mønstre til alt vores tøj. Derfor ville det være genialt at kunne tegne det direkte digitalt, istedet for på papir og så scanne det ( tit en ret kompliceret proces, da farver og detaljer går lidt tabt fra papir til digitalisering)
  Krydser fingre

 • Gitte N.
  december 4, 2016

  Jeg ville pensionere min gamle pc, og denne lille fætter skulle være min nye bedste ven ;)
  Glædelig jul.

 • Sofie Heilmann
  december 4, 2016

  Den skulle bruges til at skrive speciale på! Jeg skal garanteret lave en masse grafik, og så ville sådan en Lenovo Yoga være mega smart at arbejde med!

 • Jannie Andersen
  december 4, 2016

  Den er lækker! ❤️ jeg ville helt klart bruge den som fast inventar i min smukke elektronista clutch julegave Den ser jo ud til at være funktionel til både studie og fritid samt kreative stunder, så det kan jo ikke blive bedre min gamle tablet er desuden ikke meget værd mere da jeg har hele 3 drenge der har lavet ridser i skærmen, drænet battetiet så det aldrig holder mere end 20 min og fyldt den med diverse spil så hvis jeg vandt denne skulle det være min, uden børnepilfingre

 • Lisa Andersen
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge den til at arbejde på. Jeg arbejder bedst ved at skrive og tegne i hånden, men det er ikke så praktisk at have alle sine noter osv på papir. Så den her ville være helt perfekt!

 • Lærke
  december 4, 2016

  Jeg vil give den til min mor, som ikke har andet end en iPad og mangler en tablet som kan alt det Lenovo Yoga kan tilbyde. Især skrivefunktionen vil være lige hende :)

 • Anja Emilie Madsen
  december 4, 2016

  Den skal bruges i stedet for min Bamboo tegneplade – så vi jeg helt sikkert kunne opgradere min grafik

 • Louise Fogt
  december 4, 2016

  Har pt. kun “min” arbejdspc da harddisken stod af i min egen gamle pc. Synes dog ikke det virker helt legalt at bruge arbejdscomputeren til private formål, det er lidt mærkeligt at gemme private filer på den og så føles det heller ikke som om jeg har rigtig fri når jeg hiver arbejdspc’en frem.. Så ville udskifte arbejdspc’en og dårlig samvittighed med denne lækre sag hvis jeg vandt :)

 • Philip
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge den til mit arbejde som bestyrelses sekretær i en stor badmintonklub. Der wrong rigtig meget at holde styr på både før under og efter møder.

 • Tonni Sidor
  december 4, 2016

  Skal bruges til erstatning af ældre bærbar og ipad :)

 • Maria Ørum
  december 4, 2016

  Det er fandme smart,jeg vil skifte min tablet ud og bruge denne her til at holde styr på alle mine noter,aftaler og papirer

 • Ditte
  december 4, 2016

  Den ville størrelsesmæssigt udfylde hullet mellem min nye Asus Zenbook flip 13″ og min Samsung Z3 perfekt. Jeg ville både bruge den til arbejde ude af huset, når jeg ikke skal arbejde så længe eller med opgaver, der ikke kræver en større skærm. Derudover ville jeg også bruge den privat, når jeg skal ud af huset, men ikke gider slæbe min computer med. Jeg er meget nysgerrig på dens notesbog-funktion, da jeg både er stor fan af bullet journal, men også arbejder meget online. Umiddelbart tænker jeg det ville være oplagt at gemme de håndskrevne noter i Evernote.

 • Brian Reimer
  december 4, 2016

  Den skulle helt sikkert være som jule-gave til min dejlige kone :)

  Med en ældre Macbook – der skal udskiftes – så kan jeg nok lokke hende over på sådan en lækker sag.

 • Claus Kirkegaard
  december 4, 2016

  Den skulle være en gave til mine 3 piger. De elsker gadgets, og er også mega kreative. Det kunne være sjovt at se hvad de kunne få ud af den :-)

 • Torben Hestvang
  december 4, 2016

  Den skulle bruges til at provokere lidt på mit arbejde, hvor vi bruger nogle tuuunge og uhandige “bærbare” fra Dell :-D

 • Nikolaj H
  december 4, 2016

  Den ville give stor glæde her hjemme. Den ville blive brugt til arbejde og studie. Til at lege med programmering og andre IT-færdigheder med mine drenge. Som ekstra tv og som en sikre rejsefælle.

 • Lis
  december 4, 2016

  Mit barnebarn elsker at tegne selv om hun er blevet teenager. Jeg vil elske at forkæle hende med den.

 • Tonja
  december 4, 2016

  Skal bruges istedet for mine 15 lapper papir og 3 notesbøger. Vil være lækkert med et samlet notesbog. Hvor jeg også kam skrive med pe :-)

 • Marlene Høj
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge den som pc og tablet – Og få ungerne til at lave fine tegninger :)

 • Helene Li
  december 4, 2016

  Jeg har en gammel bærbar som ikke har meget batteritid og jeg elsker at tegne og skrive lister så det ville være den vildeste julegave hvor jeg kunne skrive alle min sedler og have dem digitliseret og med på farten. Samt tegne mønstre.. Wow den er cool, praktisk og smuk at se på! Glædelig jul!

 • Sarah
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge den til mit studie :)

 • Line Jakobsen
  december 4, 2016

  jeg ville bruge den til at tage noter mens jeg er ved at tage min kandidat uddannelse :-)

 • Dorte Overgaard
  december 4, 2016

  Uuuuuh, mit arbejde (undervisning) ville bare blive supermeget sjovere – og overskueligt med denne tablet :-)

 • Lone Tvedegaard
  december 4, 2016

  Jeg er startet på et kandidatstudie i pædagogisk it som 40 årig samtidig med mit fuldtidsarbejde og som alenemor til 2 dejlige børn. Jeg vil selvfølgelig bruge den fantastiske Lenovo til mit studiearbejde, den er klart bedre end min nuværende (og så se lidt Netflix indimellem ;-))

 • Caroline Stadsbjerg
  december 4, 2016

  Jeg skulle bruges til ALT!
  Jeg er studerende, og skal efter jul i gang med min bachelor, og der ville det være dejligt med en computer der kan slæbes med til vejledning, læsesale og hjem igen.
  Jeg skriver i min fritid, og en bærbar, der er nem at have med på farten, ville være fantastisk! I busser og toge er der god tid til at skrive historier, og små notater ville være meget nemmere at få styr på med pennen!
  Derudover laver jeg youtube, og med alle de klip der hele tiden ligges ind og skal redigeres, er god grafik er altså nødvendigt når man laver sådan noget. Så jeg ville virkeligt få glæde af den fine computer!

 • Eske
  december 4, 2016

  Fruen og jeg er på en ny og spændende rejse sammen. Vi arbejder på at lave en Startup sammen. Og det ville være super at have en laptop og dens fede egenskaber til det:-)

 • Ida
  december 4, 2016

  Ej hvor lækker en konkurrence og hvor ville det være fantastisk med sådan en lækkerhed til at tage noter på, på studiet :)

 • Morten Øster
  december 4, 2016

  Vil give den til min datter i julegave. Hun mangler en til både skole og fritid. Til det er Levono yoga helt perfekt.

 • Vicki Markensten
  december 4, 2016

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, skal den lækre lenovo gå til min nygifte mand. Som svensker i Danmark, pendler han rigtig meget til Stockholm via sit arbejde som musikproducent og sangskriver. Han arbejder altid på farten, og trænger virkelig en ny cool arbejds-pc/tablet med lang batteritid og go’ lyd, som samtidig ikke vejer for meget, grundet dårlig ryg (prolaps).

 • Birgitte linstow
  december 4, 2016

  Den vil helt sikker blive et hit i vores familie, så jeg ville elske at vinde den lækre sag :-)

 • Bodil
  december 4, 2016

  Til at udfase alle mine notesboger, som liggeri taksen, på skrivebordet, i køkkenet. Vil bruge den når jeg normalt skriver i mine notesbøger under transport, til møder og til tegninger, diagrammer etc. Derudover vil jeg bruge den til alt andet jeg bruger pc til – skrive tekstbehandling, regne, surfe, ordne e-mails, holde styr i kalendren og streame video/musik. Den vil gøre en stor forskel i forhold til batterilevetiden og noterne/tegninger, modeller! Så krydser fingre og håber……

 • Cornelia Glad
  december 4, 2016

  Jeg ville bruge den til alt lige fra dagbogs skrivning og kreative projekter til Netflix og HBO! :-)

 • Gitte Dueholm Simonsen
  december 4, 2016

  I min familie vil vi bruge den til flere forskellige ting. Min søn og datter vil bruge den til skolearbejde, min mand vil bruge den til at gemme alle sine billeder fra sine fisketure og ellers vil vi alle bruge den som søgemaskine og filmviser fra Netflix. Jeg vil elske at forkæle min familie med den lækre og for mig – meget anvendelige computer.

 • Anne
  december 4, 2016

  Jeg ville give den til min søster og hendes kæreste, de trænger til en computer der fungerer, og den her er jo super smart.

 • Malene R
  december 4, 2016

  Jeg ville bruge den til mit studie, og til at tage noter :)

 • Tanja J.
  december 4, 2016

  Den skulle bruges som primær underholdning, ikke mindst når jeg er på farten, hvor jeg bla. vil bruge den til at surfe på nettet, se film, skrive mails, spille spil og meget, meget, mere.

 • Camilla A
  december 4, 2016

  Hold nu op, en fed præmie!
  Jeg vil bruge den til forelæsninger og undervisning på mit studie, så jeg er fri for at slæbe min computer med hver gang. :-)

 • sara rasmussen
  december 4, 2016

  Det skal være en ekstra julegave til min far. Når jeg får en ny computer, får han altid den gamle, så han har aldrig haft en helt ny computer. Det fortjener han :)

 • maibritt jeppesen
  december 4, 2016

  jeg vil bruge den til at tage notater på mit studie

 • Daisy Hilbrands
  december 4, 2016

  Til alt
  Har ikke længere en pc, da den gamle er afgået ved døden og savner en.
  Bruger den til noter, registere, opskrift samlinger, billedbehandling og så meget mere

 • Tina HL
  december 4, 2016

  Jeg ville blive så glad, da min gamle Lenovo er ved at stå af og det at den kan bruges både som PC og tablet vil lette min hverdag. Jeg vil nyde at nemt kunne arbejde med mine billeder og hurtigt dele dem.

 • Denise Madsen
  december 4, 2016

  Vist jeg var så heldig at vinde. Ville jeg bruge den i stedet for min computer da den ville være nemmer at have med rundt. Og så ville det være fantastisk at kunne lave sine tegninger direkte på tabletten. Så kunne man også lave sine skitser med det samme i stede for først at skulle hjem og starte sin computer. Da den ikke er nem at sidde med i bussen. Så det ville være sådan et fantastisk redskab.

 • Miatilda Andersen
  december 4, 2016

  Jeg arbejder som lærervikar, hvilket betyder ingen arbejdspc. Ved siden af læser jeg til lærer.. Jeg kunne virkelig godt bruge en Lenovo Yoga Book i mit liv!!
  Glædelig december til alle..

  Miatilda A

 • Mette Brixen Nørgaard
  december 4, 2016

  Jeg savner at have en computer hjemme, som er min.
  Jeg laver gerne frontend design, arbejder i WordPress samt læser og tager noter.
  Til det er den Lenovo Yoga bare rigtig fin.
  Så jeg krydser fingre:)

 • Connie A
  december 4, 2016

  Jeg vil elske at forkæle min mand med den. Han går i skole det næste år og kunne godt bruge Lenovo Yoga :-)

 • Lene
  december 4, 2016

  Perfekt lille sag der er let have med i tasken til hverdag :)

 • Maja
  december 4, 2016

  Jeg ville blive lykkelig for denne!
  Min egen har holdt i snart 6 år, men batteriet er nu brudt sammen og jeg ønsker mig sååå meget en ny, især fordi jeg går i 3.g og skal starte på SRP i næste uge – det ville være perfekt med en ny computer til at skrive den på!

 • M
  december 4, 2016

  Jeg vil ikke selv bruge den, da min Macbook fungerer helt fint. Jeg vil derimod give den til mine foreældre, da de har min gamle computer, som ikke fungerer uden at strømstikket er i. Den er generelt ikke særligt god, så jeg synes, de fortjener en helt ny <3

 • Christian v S
  december 4, 2016

  Skal erstatte min nuværende lenovo der efterhånden har set sine dage :)
  Efter adskillige år med ingeniør studiet er den ved at være slidt op, og at købe en ny på SU er ikke så lige til!

  God jul! ;)

 • Majbritt Pedersen
  december 4, 2016

  I love it – I love it – I love it
  Den er simpelthen så lækker. Den ville straks blive min bedste ven på jobbet, da den er så lille og fin at have med over alt.
  Krydset alt som krydses kan XXX

 • Nanna L
  december 4, 2016

  Skulle jeg vinde, vil jeg bruge den bærbare til at skrive min bachelor som sygeplejerske :)
  Min gamle lenovo har været helt fantastisk, men er ved at være færdig, så det ville bare være perfekt med en ny :)

 • Rikke Katrine Petersen
  december 4, 2016

  Jeg vil have den med til forlæsninger! Nøøøøj hvor ville den gøre det hele meget nemmere, så jeg slipper for at skulle skrive mine noter ind og bruge tid på det, efter forlæsninger. Hold nu op, hvor er den smart! Så kan jeg have den med i toget og øve mig på at blive en haj til Adobe Illustrator ;)

 • Anne-Mette Christiansen
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge Lenovo’en til at erstatte de 1001 forskellige blokke, jeg har med alle steder og som bliver blandet sammen, går fra hinanden, bliver væk…..

 • Teresa
  december 4, 2016

  Vil brug den til at hygge med børnene på vores næste ferie!

 • Juliane
  december 4, 2016

  Wow, den kan bruges til så meget! Lige nu sidder jeg med min rigtig gammel Lenovo bærbar, som har holdet sig i form for 7 år, men er ved at give sig lidt op :( Så ville jeg brug den Yoga Book som ALT, som bærbar, som tablet, til at skrive, tegne, ‘tv-on-the-go’, design tool, keep in touch med familen i Brasilien…

 • Lonnie
  december 4, 2016

  Jeg ville bruge den til designs til studiebrug, og sikkert også til nogle mindre seriøse skitser og spil en gang imellem. :P

 • Mai Nguyen
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge den til hverdagsbrug i stedet for min Lenovo Ideapad, der er ved at falde fra hinanden (Jeg har behandlet den dårligt, øv). Jeg trænger til noget nyt og denne tablet ville gøre mig SÅ glad. Samtidig ville jeg kunne tage den alle mulige steder hen – såå smart!

 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 4, 2016

  Jeg vil bruge den til at tegne på og lade mine børn tegne på, ja faktisk også min mand ;-)

 • Gitte.
  december 4, 2016

  Lige til at tage med på farten.

 • Astrid
  december 4, 2016

  Jeg vil nyde at få min første tablet. Jeg har kun en desktop pc og min telefon pt.

 • Karina L
  december 5, 2016

  Waauuu… hvor er den lækker!!
  Jeg ville helt klart bruge den til at være kreativ. Elsker at tegne, men papir og blyant er bare så out of date, at jeg ikke får det gjort. Derudover har jeg faktisk aldrig ejet en tablet. Shocking, I know

 • Anne Overgaard
  december 5, 2016

  Jeg ville bruge den i stedet for iPad derhjemme i sofaen og spare skulder- og nakkemusklerne . Den er (næsten) lige så hurtigt i gang, og god til surf, noter, Netflix, økonomien, og alle de andre ting vi “lige” skal ordne i en fart.

 • Henrik Hansen
  december 5, 2016

  Jeg ville bruge den til noter på arbejde, samt let billedbehandling

 • Margrethe Jensen
  december 5, 2016

  Den vil blive min nye bedste ven og følge mig i tykt og tyndt!

 • Filippa
  december 5, 2016

  Den skal bruges til lige hurtigt at tjekke min e-mail, og spille spil med min datter, og google fup og fakta i twister med mine kollegaer :-)

 • Dorthe Bille
  december 5, 2016

  Hvor er den fed. Den skal bruges til det hele – tjekke mails, skrive referater, surfe, facebooke, Bloglovin og alt muligt andet – og til at være kreativ, det er den jo skabt til

 • Lotte jessen
  december 5, 2016

  Jeg vil forære den til min elskede mand. Han har en ASUS som lever sit eget liv. Han har virkelig fortjent at få en glædelig overraskelse

 • Marianne P
  december 5, 2016

  Til at læse e-bøger og underholdning generelt når man pendler

 • Lars Olufsen
  december 5, 2016

  Jeg ville rigtig gerne teste den i et læringsmiljø. Det virker som om, den kunne være et perfekt værktøj til skole/gymnasie/kursusbrug. Muligheden for at kombinere touch-grænseflade med keyboard-grænseflade, tegneplade og traditionelle håndskrevne noter/tegninger, tror jeg vil være et meget stærkt værktøj i en moderne, digitalt læringsmiljø.

 • claus n
  december 5, 2016

  vil være dejlig at have et redskab til at lave tegninger på

 • Maja Holmgren
  december 5, 2016

  Jeg er i forvejen vild med Lenovos produkter da min computer ligeledes er en Lenovo. Så en tablet skulle bruges til noget netflix og viaplay, nok primært underholdning selvom den sikkert også ville blive brugt lidt til studiet for at kunne aflaste min normale computer.

 • Dorthe Bille
  december 5, 2016

  Hvis jeg er den heldige, tror jeg den vil blive brugt til lidt af hvert – tjekke mails, facebook, arbejde og selvfølgelig til at være kreativ. Det er den jo helt perfekt til

 • Katrine K
  december 5, 2016

  Først tænkte jeg: genial til at min datter kan bruge til skolearbejdet :-)
  Men den ser så lækker ud at jeg er i tvivl om jeg hellere vil beholde den til mig selv – og så anskaffe en anden til hende :-)

 • Niels Mark Jacobse
  december 5, 2016

  Jeg studerer på Århus Universitet, hvor jeg også arbejder som instruktor for yngre studrende i flere fag. Jeg går drømmer lidt om at lave undervisning via youtube, og har derfor ledt efter en god tablet med en pen, så jeg kan tegne og forklare på samme tid. Men den skal kunne skaffes med en SU. Jeg har selv haft stor glæde af youtube som studerende.

 • Anne-Marie Andersen
  december 5, 2016

  Jeg ville skrive artikler og opskrifter og surfe på nettet

 • Jessica Hansen
  december 5, 2016

  Jeg tror jeg vil bruge den på farten, når jeg besøger min bedste veninde på Fyn :)

 • Jeg vil bruge den til studie, arbejde og til at blogge :O)

 • Michael P. Christensen
  december 5, 2016

  Det er godt nok mange gode kommentarer. Jeg tror jeg stemmer på den med strikkeklubben.

  Så der vil jeg også tage den med hen hvis jeg vinder.

 • Bjarne Søndergaard
  december 5, 2016

  Den skal erstatte den lille bærebare jeg har, den er blev rigtig træt

 • Martin Nielsen
  december 5, 2016

  Jeg ville helt klart bruge Lenovos Yoga Book Tablet i mit arbejde som grafisk designer, men også til at hygge hjemme i stuen og til at have med på farten. Jeg ejer desværre kun en stor gammel stationær, og den begrænser meget hvor krativ man kan være, når man er på farten :)

 • Mette
  december 5, 2016

  Jeg har pt ingen bærbar computer, og skal snart til at skrive fagprøve i forbindelse med min uddannelse, så ville det være luksus med sådan en model her

 • Helle Dybdal
  december 5, 2016

  Meget spændende sag med gode nye spændende features, især noteblokkende er tiltalende . Vil gøre stor gav her.

 • Karsten Johansen
  december 6, 2016

  Ville bruge den til studiet, har en lidt træt computer som efterhåndet har udtjent sin levetid. Så er den Lenovoen også lidt mere fix :)

 • Louise O
  december 6, 2016

  Alt – har været uden computer i 2,5 måneder.

 • Anders Højmark
  december 6, 2016

  Og hvad skal en Lenovo Yoga Book bruges til? For mit vedkommende må den gerne ligge forrest på skrivebordet når der er tid til surfing, ved sofaen når DR’s arkiv skal nydes med konen, og selvfølgelig skal den skoleparate datter være med når der skal leges i kreativitet. Jo, Yoga’en skal være så hjertelig velkommen i vores hjem :o)

 • Nikolaj Bohs Hansen
  december 6, 2016

  Skulle jeg vinde, så vil den helt klart blive brugt til journalist arbejde og komme med på rejser til messer mm. hvor man skal bruge noget man kan stole på.

 • Hanne Andersen
  december 6, 2016

  Jeg skal bruge den til at streame Yoga træning derhjemme på min nye Yogamåtte. Meget passende synes jeg ;-)

 • Gitte Sommer
  december 6, 2016

  Den skal da helt sikkert som det første bruges til tegneplade
  Den skal bruges kreativt men også som afslapning hvor jeg bare kan surfe på den

 • Bruno Lykke Vang
  december 6, 2016

  Min computer er fra 2009, den virker nærmest ikke, kan ikke tænde ordentligt. Jeg skal bruge den nye computer til og klippe videoer som skal smides på YouTube. Videoer om mit Nintendo Toilet jeg selv har malet. Et stort projekt som snart har taget 1år.

 • Kenneth Melbye Wedel
  december 6, 2016

  Vil bruge den til mit studie som design ingeniør, der er det genialt at man kan tegne direkte på den og få tegningerne digitaliseret med det samme. Ville være et super værktøj til mit daglige arbejde med design.

 • Frank Rasmussen
  december 6, 2016

  Jeg er ikke så naiv at tro, at min datter ikke lige “låner” den til sit skolearbejde. Der vil den i al fald blive brugt kreativt, idet hun går på en sang og musikefterskole I sin fritid da hun tegner meget, så i den henseende vil den også blive testet. Derudover vil den nok kraftigt blive brugt til sociale medier, film og musik.

 • Betina Dransfeldt
  december 6, 2016

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge den som studie computer, og så vil jeg også bruge den til at tegne.

 • Henrik Brandt
  december 6, 2016

  Den skulle bruges til grafik og musik såvel underholdning til min datter.
  Perfekt balance i forhold til work-life-balance for min familie.

 • Leslie Balling Solema
  december 6, 2016

  Jeg ville forære den til min bror, som virkelig ønsker sig den.

 • Malene H
  december 6, 2016

  Jeg vil dele den med datteren, hun har brug for en lettere end hendes pc. Vi vil begge gerne lære at tegne uden det koster en halv regnskov i papir Så skal den også bruges til opskrifter og plakat kunst

 • Regina Jørgensen
  december 6, 2016

  Skulle medbringes overalt! den skulle bruges til at holde styr på mine aftaler og mine sketches – som også skulle tegnes på den. Den skulle bruges til at have portfolio – billeder af min skønne datter og familien.

 • Sunil Holm
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den til kurser og uddannelse, samt når jeg er ude i naturen.

 • Marianne Eilenberger
  december 6, 2016

  Jeg ville forære den til min teenagedatter, som elsker at tegne.

 • Niels
  december 6, 2016

  Tabletten vil primært blive brugt til at streame film fra Netflix.

 • Anton
  december 6, 2016

  Jeg skal bruge den til kreative ting, tegne og udvikle min kreative horisont

 • Rasmus
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den til at se film, youtube og lignende på, og ville uden tvivl også bruge den til skolearbejde og tegne på.

 • Anya
  december 6, 2016

  Jeg vil meget gerne deltage om den flotte præmie
  Jeg vil bla bruge den til fotobehandling og Skype med min familie i udlandet.

 • Lea lund
  december 6, 2016

  Jeg ønsker mig virkelig denne tablet til at tegne på. Jeg arbejder på papir og scanner det over til digitalt for at efterbehandle, men hold op det kunne være fedt at arbejde direkte på pc’en For øvrigt er min gamle computer en Lenovo notebook, still going strong! Selv efter et styrt fra hemsen for 3 år siden. Den har lidt gaffertape på hjørnet og jeg har et hak i trægulvet!

 • Henrik Sørensen
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den til det samme som min mobil. Det vil kort og godt sige ALT. Tænk at hele vores liv ligger i et stykke elektronik.

 • Helle Johansen
  december 6, 2016

  Vil bruge den til at surfe – opslags-pc, så min stationære pc kun skal bruges som “arbejds-pc”.

 • Henrik hvass
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den til at læse ebøger og tegne sammen med mine børn

 • Mette Lassen
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge til den til at noter i gymnasiet, da jeg lige nu har et hæfte til været fag (det bliver mange hæfter). De hæfter bliver hurtigt udfyldt og skoletasken bliver også hurtigt meget tung, med en masser hæfter og bøger. Det vil derfor være lækkert med Lenovo Yoga Book, da jeg så ikke skulle have så mange hæfter med. Jeg har også selv en Lenovo PC, men den er 5 år gammel, så er er tung og langsom, så det kunne være lækkert med en ny, hurtigt og let PC.

 • Andreas Turri
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den til infosøgning, se film, og have den som backup til min bærbare computer.

 • Allan Hansen
  december 6, 2016

  Som skolelærer har jeg brug for både at kunne skrive via tastaturet, men også at kunne illustrere med en pen på god gammeldags maner. Jeg optræder på en lang række arenaer i løbet af en dag alt lige fra programmering, musik, skrivning i indskolingen og som mødeleder. Det stille store krav til alsidigheden af min maskine – og selvom mit “æble” er en fin computer, savner jeg stadig den alsidighed, som jeg håber, at Lenovo kan levere.

 • Liv Laurberg
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den til at genoptage tegning, som jeg i mange år ikke har dyrket. Jeg vil sidde i naturen og tegne stort og småt, og jeg vil sidde i byen og fange mennesker og stemninger.

 • Kalle
  december 6, 2016

  Den skulle bruges til studiebrug og til fornøjelse der hjemme

 • Hanne Kjærulff
  december 6, 2016

  Jeg vil gerne bruge den som gave til min mand. Han har et håbløst gammelt hakkebræt! Den har længe trængt til udskiftning.

 • Phillip
  december 6, 2016

  Julegave til min far der er fanget med et forældet Apple produkt

 • Lena
  december 6, 2016

  Jeg er lige kommet i gymnasiet så den skal selvfølgelig bruges til en masse skolearbejde og så film når jeg kommer hjem

 • Carsten Schmidt-Simonsen
  december 6, 2016

  Vil bruge den til at lave skitser på når jeg er ude i stedet for en blok

 • Mekke Baunwall Lorentzen
  december 6, 2016

  Hvad ville jeg bruge den til?
  Åh, jamen, hvad kan den IKKE bruges til??
  Jeg har en meget lang flyvetur foran mig til sommer, og muligvis til praktik næste år. Den ville være perfekt at have med ombord på flyet, da den er let, har lang batteritid og nem at håndtere.
  Jeg er også typen der tager rigtigt mange noter i hånden, men også rigtigt ofte oplever at min taske “spiser” disse noter (okay okay, jeg får smidt dem væk) – så det ville jo være helt perfekt at kunne tage håndskrevne noter direkte på denne!!

  Min gamle bærbare computer er desuden ved at stå af…

  Og så synes jeg bare generelt, det er en rigtig lækker model!

 • Martin Krogh
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den med glæde hele året, men især de 6 måneder om året, hvor jeg er til søs, og kan bruge den til at Skype hjem til mine kære børn og kone

 • Joachim Andreas Willadsen
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den til at tegne, lave tegnefilm som jeg ville lægge på youtube og selvfølgelig ville jeg bruge den til alle mulige af de andre kreative ting jeg går og laver… den passer perfekt til mig

 • Line Pedersen
  december 6, 2016

  Jeg vil primært bruge den til at tage håndskrevne noter på arbejde og få dem digitale. Så ikke mere rod i papirene.
  Derhjemme vil den blive brugt til at streame film og serier

 • kain
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den hver morgen som en journal, hvor jeg skrive alle de ting jeg skal gøre om morgenen, jeg vil lave masse af mind maps, tage noter og udnytte denne lækre tablets muligheder!

 • Nicklas Brix Nielsen
  december 6, 2016

  Jeg ville benytte den som kreativ platform. Den ville være perfekt når ideerne melder sig på farten, både i form af noter, men også som tegnebræt til kreative indslag i hverdagen. Den vil ihvertfald falde i rigtig god jord her. ☺️

 • Finn Nielsen
  december 6, 2016

  Jeg skal bruge den som den primære tablet og pc, som kan bruges hjemme og på farten.

 • Sune Pedersen
  december 6, 2016

  Den ville være perfekt i hverdagen både til arbejde og privat. Da vi kører med BYOD på arbejdet og man kun får en normal (15 tommer) laptop udleveret er det tit man løber rundt fra møde til møde uden at kunne tage noter ordentligt, da man ikke gider at slæbe den med sig.

  Derhjemme kunne den det blive familiens huskeseddel og opslagstavle.

 • Oliver
  december 6, 2016

  Jeg elsker at tegne forskellige ting – min kat, vores hus, og andre ting som inspirerer mig. Jeg ville være rigtig glad, hvis jeg vinder den.

 • Kim Jensen
  december 6, 2016

  Den vil blive brugt til det hele hos. Børnene vil bruge den til spil, film, tegne og male. Vi voksne vil bruge den til netsurf, mail, kalender, fotos, tegne, notater og meget mere.
  Super lækker maskine :-)

 • Morten
  december 6, 2016

  Den skal da med på farten når vejen går ud i den store verden

 • Peter Westphall
  december 6, 2016

  Den skal erstatte min Ipad og bruges som sofa-tablet med tastatur…

 • Jens Andersen
  december 6, 2016

  Til mit studie kunne det være en kæmpe hjælp med en tablet, samt til alle de andre småting man laver i hverdagen.

 • Berit
  december 6, 2016

  Jeg læser en administrationsbachelor. I mit studie bruger jeg mange digitale platforme til undervisning, læring og samarbejde med medstuderende.

  Computeren er et af mine vigtigste redskaber på studiet. Det er derfor vigtigt for mig, at jeg kan bruge den på så mange digitale platforme så muligt. I forvejen bruger jeg meget whiteboard, og her er Yoga Book Tabletten Live-tegnefunktionen genial – Jeg er visuel og får hurtigere en forståelse, hvis jeg kan visualiser min viden.
  I praksis betyder det, at jeg vil kunne reducer min forberedende studietid. og ikke længere skulle tage billede af whiteboardet, indsætte det i mine notater/skype-cam med studiekammerater/maile, fordi jeg hurtigere ville kunne komme fra A til B med Live-tegnefunktionen.

 • Mads Engelhardt Knudsen
  december 6, 2016

  Jeg studerer kemi og vil bruge maskinen som studiecomputer hvor jeg tillige kan tegne kemiske forbindelser og let og overskueligt holde styr på mine noter :D

 • Johnny Skoust
  december 6, 2016

  Jeg ville lade min dreng overtage min T450 til skolearbejde og bruge den her til billedredigering i stedet for. Den er jo intet mindre end genial.

 • Birthe Hansen
  december 6, 2016

  Der skal tegnes manga på den sammen med min søn

 • Jannik Frentz
  december 6, 2016

  Den skal bruges i toget til og fra arbejde, ideel til at læse e-bøger, og til at skitsere konstruktioner og byggeprojekter på. Så bliver skitserne ikke krøllede eller væk i tasken.

 • rikke nielsen
  december 6, 2016

  Ville bruge den på farten – og dermed kunne arbejde mens man er ude, hvilket er super smart. Samtidig med at den er let og nem, besværliggøre det heller ikke at man skal have den op og ned ad tasken. Istedet kan man diskret lige hive den frem når man skal bruge den!

 • Mads Kaiser
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den til skolearbejde og selvfølgelig tegne digitalt når jeg ikke er hjemme, eftersom jeg kun har en stationær og mangler en god bærbar

 • Lasse
  december 6, 2016

  Se film, serier, game og ja, prøve at tegne på den, med mine “kunstner” evner. Kunne virkelig være fedt, at tegne på den måde! God jul!!

 • susanne
  december 6, 2016

  Vil skifte den ud med min gamle, tunge pc, som jeg altid har besvær med at slæbe rundt på.

 • Dennis Haagensen
  december 6, 2016

  Jeg er i fuld gang med at lære mig selv at programmere, med det formål at lave Android-spil. Den grafiske side af opgaven skal jeg så også selv stå for. Så en tablet som denne ville være perfekt, da den vil lade mig tage en rå, håndtegnet skitse og bruge den som basis, uden at jeg skal have gang i min lille Wacom eller min flatbedscanner.

  Den vil uden tvivl lette mit arbejde gevaldigt.

  At den så samtidig kunne bruges til at teste mine spil er jo bare et plus :D

 • Søren Horn
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den som erstatning for min gamle tablet, der efterhånden er små 10 minutter om at starte op. Jeg vil bruge den til Film & Serier, spil og ikke mindst på mit arbejde som elektronisk notesblok og mødekalender.

 • A. Fromberg
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den til at skrive noter på

 • Lis
  december 6, 2016

  Min datter ælsker at tegne ville være en skøn julegave til hende

 • Mie K
  december 6, 2016

  Jeg ville give den til min søn, der er meget interesseret i elektronik allerede og faktisk også er meget god til det, selv om han kun er 3 år.

 • Patricia Kaslund
  december 6, 2016

  Jeg ville dele denne med min skønne kæreste, så vi begge kunne få tegnet lidt mere. Desuden ville den helt sikkert bruges til diverse små opgaver samt studie til sommer :)

 • Jacob Dejgaard Jensen
  december 6, 2016

  Den skal bruges til at tage hurtige noter på. Som fysioterapeut er det ofte lettere at tegne og sketche specifikke øvelser og smertemønstre for at patienterne bedre kan forstå det.

 • Marie Laursen
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den til mit studie. Jeg læser til daglig til miljøingeniør på DTU og render lige nu rundt med en tung gammel bærbar, så det ville være fantastisk med en ny computer. Tegne funktionen vil være særdeles nyttig til flere af mine fag, hvor en del af udregningerne er knyttet til tegninger af givne situationer :-)

 • Gerda
  december 6, 2016

  Jeg vil bruge den til at skrive noter på i skolen, hvor det nogle gange skal gå lidt hurtigt. Det kan tage tid at skrive på computeren, men skriver man dem i hånden på papir bliver de ofte væk, denne er genial til dette problem!

 • Lene Prentow
  december 6, 2016

  Den vil være fantastisk til når jeg skriver sange, så kan jeg lægge tegninger ind med det samme på sangen, helt uden at skulle klippe og klister, overfører, kopier osv… Og så dækker den fint mit behov for at kunne medbringe den over alt, og lige arbejde lidt når tiden og ideerne er der…

 • Stina
  december 6, 2016

  Wow det ville være lækkert Jeg har det sidste års tid haft et langdistanceforhold, og er typisk hos min kæreste i weekenderne. Her mangler jeg rigtig meget at kunne gå på nettet og lave forskellige ting, men min gamle bærbare pc er for tung at slæbe med sammen med tøj osv, og min telefon er for lille til at det er ideelt at surfe ret meget. Så denne her sag ville være perfekt, også til togturene frem og tilbage

 • Tina halle
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den til at tegne julepynt som jeg ville skære ud på min skæreplotter

 • Anders Grankvist
  december 6, 2016

  Jeg vil selvfølgelig kunne bruge den i min fritid, men der den vil gøre mest gavn er på mit arbejde, hvor jeg ofte skriver noter eller skitsere på papir, hvorefter de scannes ind og arkiveres under en sag.
  Endvidere skitserer jeg også ofte løsninger i samarbejde med en kunne eller håndværker. Dette kunne en yoga book også lette da man skitsere ting, og sende til de personer der skal have dem.

  Så alt i alt kunne det være fedt med en Yoga Book, som også kunne lette mit arbejde.

 • Tobias Kittelsen
  december 6, 2016

  Jeg ville bruge den dagligt i stedet for min bærbar, som er helt tilbage fra 2009; er næsten sikker på, at den på alle måder er hurtigere end den :-)

 • Tina Lu Madsen
  december 7, 2016

  Jeg ville elske at kunne bruge den som min daglige computer da den er lille, tynd og let, så jeg nemt kan have den med alle steder ❤️

  Min gamle bærbar brændte sammen for 2 år siden, og har stadig ikke fået købt en ny endnu, så det kunne være enormt dejligt at vinde denne som erstatning.

  Jeg er tidligere grafiker, men kom uheldigvis ud for en trafikulykke nogle år tilbage, hvor jeg fik mig er piskesmæld og har faktisk været sygemeldt lige siden. Har kæmpet en hård og lang kamp mod systemet og har endelig efter 6 1/2 år fået en bevilling til fleksjob igennem.
  Nu mangler jeg bare at få jobbet.
  Netop her ville det være fantastisk, hvis jeg skulle gå hen og blive den heldige vinder af Yoga Book’en, da den er tyndere og lettere end de fleste bærebare, som jeg har problemer med at bære. Min hukommelse er desuden blevet svækket en del, så med Yoga Book’en i hånden ville jeg nemt kunne tage noter og lave skitser af tanker og ideer som jeg nemt ville kunne finde tilbage til, når jeg glemmer dem i tide og utide ❤️❤️

 • Martin Thomsen
  december 7, 2016

  Den vil jeg forære til min kæreste Sandra, som helt sikkert kan bruge den i forbindelse med sit studie, så hun ikke behøver at notere i hånden eller slæbe en tung laptop med sig. Plus at hun også kan tegne på den, hvilket bare er en ekstra gode.

 • Anette Ninon
  december 7, 2016

  Har i øjeblikket ingen computer, så den ville være en drøm at få.

 • Ann-Kathrine M
  december 7, 2016

  Ville bruge den til at tegne med. Den virker som en fiks sag at have med på farten istedet for at man skal slæbe både bærbar og en tegne-tablet med sig, får man begge dele i et her. Ville også give mig mere mulighed for at komme udenfor og studere still-life til mine tegne-projekter. Hvilket det mest ville fokuseres på, især på de længere rejseture og ventetider med/på tog. :)

 • Camilla Therkelsen
  december 7, 2016

  Min søn er meget glad for at tegne og er super god til det. Han er 10 år og siger han vil være professionel tegner ;) Han har også et kit med div. blyanter, kul mm., men man kan jo aldrig få for meget af sådan noget. Så den fine sag der skulle helt klart være en gave til ham, så han kan øve videre 8g prøve noget lidt andet.

 • pernille hansen
  december 7, 2016

  jeg ville bruge computeren til mit studie, det ville være helt fantastisk med sådan en når jeg skulle lave opgaver og andet..

 • Nicolaj Paetch
  december 7, 2016

  Vil bruge den til mit studie og til underholdning.

 • Patrik Hyldal Nissen
  december 7, 2016

  Jeg ville bruge den til når jeg tegner, jeg kegler rigtig tit og er god til det. Jeg ville også bruge den til underholdning og på arbejdet.

 • Charlotte
  december 7, 2016

  Jeg ville surfe og se film

 • Claus
  december 7, 2016

  Min søn på 11 mangler en computer til at have med i skole. Jeg tænker at Yoga Book kunne være en perfekt kombination af en computer til skole og en tablet til fritiden

 • Mona
  december 7, 2016

  Jeg har en langsom lorte acer computer som jeg ikke kan bruge til opdatere min hjemmeside, så ville blive rigtig glad for en ny Lenova Yoga book hvor jeg kan redigere mine billeder på, da jeg ikke har råd til at købe en. Glædelig jul :)

 • Helle Næsted Hansen
  december 7, 2016

  Ville bruge den til at se film når jeg er på arbejde

 • Jawad Zahid
  december 8, 2016

  Den mest brugbare funktion for mig vil nok nok være pennen, da jeg på medicinstudiet bruger timer på tegninger og noter i hånden, der efter én ulykke med kaffekoppen vil være ubrugelige. Derfor ville jeg helt klart fortrække at kunne skrive noter og lave figurer, diagrammer og lignende i hånden på min computer!

 • Sofie Larsen
  december 8, 2016

  Jeg har ikke selv råd til at anskaffe mig en, men kunne godt bruge en ny tablet og så elsker jeg at tegne.

 • FAM GAMBRELL
  december 8, 2016

  en lenovo yoga book er noget for mig, og det er en meget god en for mig fordi jeg skriver
  også vil jeg har en ny bærbar også kan jeg tag den med på arbejde.

 • Kirstine S S
  december 8, 2016

  Jeg ville bruge den til at tegne på tegner ofte ude, inde, fantasy osv og ville være smart at kunne have det digitalt så vel som traditionelt.
  Bruge den som computer og det hele min arbejdsplads og fritid er på en computer og har efterhånden en ældre computer som selvom kan klare alt jeg smider i hovedet på den kan have strøm sat til hele tiden

 • Kristina Mirla Jensen
  december 9, 2016

  Den vil jeg sikkert bruge på mine daglige lange togture. Savner at have mulighed for mere end bare telefonen. Den ser så lækker ud!

 • Henrik Dall
  december 9, 2016

  Vil give den til min 15 aarige datter som har talent for det grafiske, og kunne bruge den seriøst.

 • Per Frahm Baungaard
  december 9, 2016

  En kæmpe isskraber! Foldet ud kan den dækket to spor på en buet forrude. Med alt den strømtid, kan den desværre nok ikke varme kabinen op som min nuværende blæsende og stønnende computer… Når jeg så sidder i bilen, må jeg holde mig varm med foldeøvelser, fritegning, mailskrivning og frisurfing – og efter 15 timer må jeg nok hellere se at komme ind igen, den kan jo ikke lave kaffe.

 • Marlene Høj
  december 9, 2016

  Jeg vil computer og notesbog – Jeg overvejer at læse videre, hvor Yoga Booken vil være ret anvendelig. Min iPad er begyndt på at blive varm ved længere tids brug, så den vil også blive brugt som tablet.
  Det store batteri er en kun et plus og skærmen er stor nok til at jeg kan se noget uden at skulle anstrenge mig :) Jeg er jo ikke helt ung mere.

 • Jan
  december 9, 2016

  Foruden til underholdning og den daglige surf, så vil Yoga mest blive brugt ved mødeaktvitet, hvor jeg fortrækker at bruge håndskrevne notater.

 • Kira Brofeldt
  december 9, 2016

  Jeg skal skrive romaner på den! Skriver lige nu kun på ipad, da min computer døde…

 • Annie Sigvert
  december 9, 2016

  Jeg ville bruge den til såvel arbejdsopgaver, som fornøjelse. Den har et lækkert og indbydende design

 • Julie kramme
  december 9, 2016

  Den skulle primært bruges når jeg kører i tog to timer om dagen. Derudover ville den kunne erstatte den notesbog jeg render rundt med til mine tanker

 • Jens Holden Dahl Nissen
  december 9, 2016

  Den skal bruges til at blære sig over for de andre kolleger

 • Diana Lund
  december 9, 2016

  Jeg ville bruge den til at udarbejde designs til den forretningside jeg arbejder på… Nåh ja, også til at skrive ansøginger. Jeg er helt vild med notes funktionen, hvilket vil være et miljøvenligt tiltag i min dagligdag, da jeg husker bedre ved at skrive ting ned i hånden :)

 • Maria Seidelin
  december 9, 2016

  Den skal bruges som alternativ computer. Min mand er ved at tage en PB i supervison og vejledning – de skal til eksamen lave optagelser og denne er perfekt at tage med frem og tilbage.
  Jeg vil bruge den til blogging :)

 • Kathrine
  december 9, 2016

  Hvis jeg vinder, skal den bruges som en slags motivation til at færdiggøre mit speciale – når jeg er færdig med specialet er min bærbare klar til at blive erstattet af en tablet :)
  Jeg vil elske at kunne digitalisere mine tegninger og vil også bruge den til at se film og serier på.. Der er så sindsyg mange serier jeg er langt bagud med.

 • Bent Johan Poulsen
  december 9, 2016

  Hvordan ser du egentlig ud? Engang tegnede jeg rigtigt meget – opstillinger, croquis…og så tegnede jeg portrætter af folk i toget eller hvor som helst, hvor der var ti minutter til overs. Det var både en slags meditation og et håndværk. Og en sjov måde at snakke med andre på. Jeg brugte mine gamle, hærgede Caran d’Ache oliekridt – nu skal jeg bruge en Lenovo.

 • Pernille Holm Tind
  december 9, 2016

  Drømmeadventsgave, der skal bruges til ALT. Arbejde på, se film på, redigere billeder på, følge blogs, læse mails, gå på Facebook.
  Den lyder vildt lækker.

 • Pernille HM
  december 9, 2016

  Jeg har så ofte haft brug for netop den funktion, hvor man kan tegne på papir og overføre direkte til digital version. Jeg laver små undervisningsfilm og vil så gerne underbygge med tegninger. Og så er jeg vild med yoga-navnet.

 • Kaye Borg-Jørgensen
  december 9, 2016

  Som selvstændig anlægsgartner ville jeg bruge den i mine møder med kunder, hvor jeg nu stårnog skriver ned på papir og derefter glemmer eller mister papiret. Det kunne være fantastisk hvis man kunne skrive notater, mål, evt tegninger af nyanlæg i haver ned med pen og de så ville blive overført. Hvis den også kan tage billeder er det lige hvad jeg står og mangler. Ups, beklager at det ikke blev en kort beskrivelse.

 • Michael Kristensen
  december 9, 2016

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da det vil give mig mere frihed så jeg ikke et bundet til min stol :-)

 • Louise Søgaard
  december 9, 2016

  min bedste veninde og jeg har fået en virkelig god ide til en bog med illustrationer fra København. Vi er begge gode til at skrive, men bogen skal også indeholde en masse detaljerede illustrationer, og vi har ikke råd til at hyre en tegner. Så vi er hver især gået i gang med at forsøge at finde vores indre kunstner frem. Jeg med tush og hun med pergamentpapir og blyant (håbløst gammeldags) Det ville garanteret være lettere med den tablet, og jeg ville elske at overraske min veninde med vores første fælles kontor-redskab.

 • LIne
  december 9, 2016

  Jeg arbejder med kommunikation og pendler i to timer hver dag. Det ville fungere langt bedre hvis jeg kunne undvære min laptap, som lyder som et damplokomotiv efter ti minutter.

 • Erik B. Jørgensen
  december 9, 2016

  Jeg vil tag den med på eventyr, i baghave eller ude i verden. Så jeg kan formidle verden på min rejser, fedt at kunne tegne oven i. Det vil give mere frihed.
  Eller når der skal laves trænings- eller yoga programmer :-)
  God jul til alle her.

 • Birgit Bjerregaard
  december 9, 2016

  Min Mac er gået bort, min iPad er mere end 5 år gammel, så jeg vil bruge den til alt. Efter jeg er blevet pensioneret er min iPad blevet meget vigtig, så det ville være rart med en opgradering.

 • vibeke Hansen
  december 9, 2016

  jeg skal bruge den til at sparke benene væk under mine mandlige medarbejdere og med-nørder som altid fniser over mine vintage gadgets

 • Lene Schandorff
  december 9, 2016

  Skal anvendes som computer og tv-skærm i sommerhuset.

 • Christina Clark
  december 9, 2016

  Jeg ville simpelthen forkæle mig selv! Jeg arbejder som selvstændig, og min arbejdsdag afbrydes tit af unger, der skal hentes eller bringes – og der er 3 stk. af dem! Derfor sidder jeg ofte om aftenen og laver arbejdet færdigt. Gerne i sofaen, så jeg også kan nyde min mands selskab. Ved godt hvad du tænker. Lidt asocialt at sidde og arbejde, når man skal hygge med hubby i sofaen, men han er den værste kanalsurfer, så nogen gange er det bedre for familiefreden, at jeg arbejder og han får lov at surfe. Men jeg arbejder på en gammel Asus med 17” skærm – den er langsom, tung som et ondt år, og lad mig bare sige, at jeg behøver ikke ild i brændeovnen med den på lårene – og batteritiden er jo ikke-eksisterende efterhånden… Så hvis Lenovos Yoga Book Tablet var min, var det slut med forbrændte lår og måske oveni købet slut med arbejde i sofaen om aftenen, da jeg nemt kunne have Lenovoen med på farten og arbejde, mens jeg venter på, at mindstepigen bliver færdig til fodboldtræning. Åh, hvilken fryd det ville være. 

 • Martin S
  december 9, 2016

  Tænker den skal bruges som erstatning for min nuværende laptop som er sløv. Den ser ud til at kunne erstatte alt det jeg bruger den til.

 • Jais Holstein
  december 9, 2016

  Den skal erstatte en nylig afdød google nexus7 tablet.
  Skal bruges som tablet og så skal det prøves om den kan bruges som notesblok til todos og indkøb

 • Kunne være skønt. Min gamle ipad er stået af + jeg ingen bærbar har mere, da jeg er blevet arbejdsløs. Den ville være et perfekt værktøj til ansøgninger, så jeg kan vende tilbage til arbejdsmarkedet. Glædelig jul

 • Bjorn Magnusson
  december 9, 2016

  Ikke sikker dette er den bedste idé..
  Jeg kommer til at undre mig over hvordan i verden jeg har klart mig uden.

 • Birgitte Dahl
  december 9, 2016

  Til arbejde: når jeg tegner skitser til logoer, ikoner, modeller mm – det ville spare mig for mange gammeldags scan jobs ;-)))
  Til hjemmebrug: min datter skal helt sikkert nok kunne bruge det til at overføre hendes cool manga tegninger til digital brug! Ligenu arbejder hun på lysbord..

 • Jens Krabbe
  december 9, 2016

  Min datter skal starte på universitet og mangler en bærbar, der er let at tage med. Den gamle knækkede i hængslet, så den er fikseret som fast installation på skrivebordet.

 • Lars
  december 9, 2016

  Den ville bestemt pynte. Jeg ville bruge den til bla home automation

 • Pernille Grand
  december 9, 2016

  Mit nytårsforsæt er at blive bedre til at tegne og illustrere de pointer jeg gerne vil have ud til kunden. Hvilket bedre redskab til at komme godt fra start med det? :)

 • Michael Sørensen-Bech
  december 9, 2016

  Jeg er i gang med at lære at tegne og være mere kreativ. Så jeg har næsten altid en eller to notesbøger med mig, men når jeg ikke har det, så bruger jeg min telefon. Og det er bare ikke det samme, at skrive på en telefon. Og den kan heller ikke følge med, når jeg skal skrive mine tanker ned :)

  Derfor vil der være dejligt at kunne håndskrive noter direkte på skærmen. Og nå ja, så er den også perfekt til netflix, når kæresten bruger tv’et til spil :)

 • Mikkel Gert Villebro
  december 9, 2016

  Dens mulighede tegne og sketche egenskaber er helt perfekt til mit technologiske design studie.
  Det ville være alt for fedt at komme igang med at designe en federe digital verden på den bandit der!

 • Miatilda Andersen
  december 9, 2016

  Pc til studie og job. Er ikke fast ansat, og har derfor ikke adgang til en bærbar pc. Det er lidt irriterende når man er klasselærer. På studiet ville det være perfekt.

 • Jacob Aabroe
  december 9, 2016

  Jeg har en datter på 11 år der ikke tror på sine egne evner. Det er hårdt når man altid kan se andres fortrin, men aldrig sine egne. Det på trods af at hun aldrig gør noget halvt. Hun programmerer på en gl bærbar. Hun er god til at tegne i hånden og vil gerne være arkitekt.
  En Yoga Tablet kan både bruges som skole-pc, som tegneredskab og til at programmere. Hvem ved, måske kan den inspirere hende til en karriere som design og programmering?

 • Anette
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge Lenovo yoga book til at organisere et familieliv og et lærerliv med mange afbrydelser, input og tråde , der skal samles. Skønt at kunne tage et håndskrevet notat og en tegning også ♥♥♥

 • Sashia
  december 9, 2016

  Den skulle erstatte den gamle iPad, og hvad den ville blive brugt til er alt fra at læse, streame, tage noter, …., listen er lang! Man bliver hurtigt afhængig af sådan en device!

 • Henrik T
  december 9, 2016

  Jeg er en oldtimer, der fortsat bruger min 10 kr. notebook fra Tiger – samt det papir, der lige er ved hånden – til mine huskesedler…som så bli’r væk. Jeg er bare så klar til en Lenovo, hvor jeg kan håndskrive mine noter, tegne kruseduller under for lange møder, udvikle (uforståelige -for mine kolleger) layoutudkast og diagrammer osv. Jeg vil digitaliseres :-)

 • Sanne J
  december 9, 2016

  Den skulle afløse min udtjente iPad, og ditto pc…
  Har Lenovo pc på job.

 • Lene L
  december 9, 2016

  Årh, den er for fed! Hvis jeg er så heldig at vinde den, vil jeg helt sikkert give den i julegave til mine børns far. Han er totalt nørdet når det kommer til elektronik og denne gave vil få ham i den syvende himmel

 • Rune
  december 9, 2016

  Som lærer vil jeg kunne bruge pennen meget når jeg retter elevernes opgaver digitalt. Nogle gange giver det rigtig god mening at kunne rette i hånden og med tegninger, pile, forklaringer mm. Derfor vil dette blive det perfekte arbejdsredskab. Vores “arbejds-PC” har jeg nægtet at benytte da lortet altid brænder sammen, ikke virker, vil tænde eller ligende. Dette redskab vil derfor sprede meget glæde hos både mig og mine elever

 • Peter Jessen
  december 9, 2016

  Super lækkert med den tegne på papir / overført til digitalt papir. Det er da en mega fed feature. Must have ;)

 • Bettina urban
  december 9, 2016

  Jamen den skulle jo bruges til alt. Super inspirerende. Den tablet jeg har, har jeg købt af min søn. Den er godt slidt. Men han brugte den ikke mere og kunne godt bruge pengene til sit kørekort.
  Krydser fingre.
  Mvh Bettina

 • Dinna Madsen
  december 9, 2016

  Min 7 år gamle bærbare stod af ifm Windows 10 opdateringen – det kunne den ikke tåle…
  Så jeg vil bruge denne fede lenovo som den elegante løsning mellem en pc og min smartphone.
  Det ville være så fedt at kunne læse madopskrifter – måske er den også god til e-bøger? – på en ordentlig skærm!

 • kathrine
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den på mit arbejde. hvor jeg ofte skriver noter og tegner når jeg tager referater fra møder. Derudover vil jeg dele den med min 5-årige søn som både elsker at tegne og spille spil online…
  Jeg er sikker på at vi kan få rigtig meget sjov ud af så fin en Yoga Tablet

 • Christian Zagal
  december 9, 2016

  Jeg elsker funktionalitet i et all-in-one produkt og Lenovos Yoga book er et klart eksempel på at det er lykkedes, og den er smuk at se på. Hvis jeg vinder den, skal den erstatte min gl. tablet og bærbare x220

 • Stine Aagaard
  december 9, 2016

  Jeg skal bruge tabletten til at lette mit rettearbejde med elevernes ugentlige afleveringer. Derudover skal tabletten bruges til at optimere min teknik i crossfit. Sidst men ikke mindst, vil min 3 årige søn elske at tegne, spille og se film på den.

 • Pia Hansen
  december 9, 2016

  den være til glæde for hele familien fordi vi ingen har !
  jeg har 2 unger der er ordblinde og har det svært i skolen så den skal bruge både til speciel pogrammer så de kan lære at læse og regne……
  jeg selv vil bruge den til Designer programmer, sociale medier, handle og gå på nettet!
  det vil være den absolute bedste julegave for hele familien :-)

  Glædelig Jul

 • Inge Merete Nielsen
  december 9, 2016

  Ville elske at udfordre mulighederne i Yoga’en -især det at kunne tegne, lave skitser og tage noter. Og så den lidt større skærm end på andre tablets ville gøre det væsentligt bedre at se film .

 • Randi
  december 9, 2016

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge den lækre tablet som mit eget, private underholdnings- og arbejdscenter. I dag bruger jeg min arbejdscomputer også til private formål – og de to iPads, vi har derhjemme, bruger børnene til underholdning. Yoga book’en skal være mit eget, personlige “helle”, som kun skal bruges til mig af mig :-).

 • Karen Smith-Andersen
  december 9, 2016

  Uh, er sikker på at jeg ville blive populær derhjemme, hvis jeg troppede op med en ny Lenovo. Min ældste datter der går i 8. kl. er efterhånden GODT træt af at slæbe den tunge gamle skolecomputer frem og tilbage…

 • Christine
  december 9, 2016

  Tabletten skal have sin faste plads på sofabordet – eller på reolen i stuen – så den er inde for rækkevidde, når noget skal Googles, Pinterest skal inspirere til et stilleben, eller fodboldresultaterne granskes :)

  Glædelig jul!

 • Frederikke
  december 9, 2016

  Jeg er iværksætter og har et lille skofirma, hvor det er mig der laver det hele. Jeg har længe ønsket mig Yoga booken, den ville betyde at jeg kunne arbejde på mine tekniske tegninger mens jeg rejste frem og tilbage til Italien, hvilket ville spare mig en masse tid ig lette min hverdag utrolig meget :)

 • Niels B. Henriksen
  december 9, 2016

  Lige det vi mangler som erstatning for vores gamle stationære computer der snart har 10 års jubilæum.
  Det ville være dejligt at kunne have den med rundt, og mere part på programmerne.

 • Helle Jensen
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den til ganske almindelig surf, sjov og serier i sofaen, og så vil jeg måske lade min 4-årige tegne på den.

 • Helle Trolle
  december 9, 2016

  Min forlængelse af hånden; den kære gamle iPad Mini trænger til at nyde sit otium efter et langt og aktivt liv. Yoga’en skal være yderst velkommen!

 • Marie
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den både i arbejdsmedfør til at skrive på, men også til at kunne udfolde mig mere kreativt både på arbejde og hjemme. Og så vil jeg bruge den til at tegne med min datter på tre :)

 • Line Tangen
  december 9, 2016

  Jeg er arkitekt og har lang transporttid på arbejde hver dag – vil bruge den til at arbejde – specielt tegne – i toget!

 • René Petersen
  december 9, 2016

  Wow! … det er jo et potent kinderæg – den skal da bruges til at forbedre processen, til at skabe nye produkter/services sammen med brugerne i real time – samt deling af processen. Med den kan man både forkorte tiden fra idé til produkt, og forbedre mulighederne for at skabe et bedre produkt – det er da win-win :-)

 • Christina Lind
  december 9, 2016

  Jeg vil skifte den ud med min gamle ipad 1, som burde være pensioneret for længst. Så vil jeg nyde at kunne browse på nettet, se serier på turen til København, læse e-bøger i min ferie og være kreativ når det rammer.

 • Caroline Pedersen
  december 9, 2016

  Den skal bruges som primær underholdningskanal derhjemme, da jeg snart går på barsel og derfor må efterlade min computer derhjemme. Frem til barslen vil jeg bruge den til mine skitser i stedet for at bruge papir.

 • Kasper Nizam
  december 9, 2016

  Som husbond og far til to gadget-vilde døtre på 11 og 14 år, vil jeg forære Lenovoen i adventsgave til den mindst, Marie. Årsagen er, at hun er den mest tech interesserede i familien udover mig selv, og hun selv har sagt at hun er vild med yoga’en, der kan flippe og hellere vil have sådan en fremfor en iPad eller en bærbar :-)

 • Gitte
  december 9, 2016

  Den ser fin ud – jeg vil ha’ den med mig overalt på tur og hjemme i sofaen. Især muligheden for at tegne digital vil være super.

 • Maya
  december 9, 2016

  Jeg ville give den til min datter (så jeg kan få min computer for mig selv). Den skal være tv og tegneblok og til at lave lektier på

 • Mads Westergreen
  december 9, 2016

  Den skulle bruges som kreativ tegne og skitse platform under transport

 • Alex Linnebjerg
  december 9, 2016

  Har stor glæde af min X1. Yoga’en skal bruges til at udvide multimedia mulighederne. Mine børn elsker at tegne og mulighederne med Yoga’en er enestående.

 • Rene
  december 9, 2016

  Den vil gerne kunne give videre til min kreative 12-årige bonus-datter, der både vil tegne på den, bruge den som underholdningstablet og til at vise opskrifter, når du jonglerer i køkkenet.

 • Stine Larsen
  december 9, 2016

  Jeg skal helt sikkert bruge Yoga’en til at lave grafik i fri hånd, finpudse det i Illustrator og bruge det i mit arbejde.

 • Louise
  december 9, 2016

  Den er jo perfekt som rejsetablet – så det vil jeg bruge den til:)

 • Pernille Skriver
  december 9, 2016

  Min store teenager trænger virkelig til at få dette vidunder i tasken. Han er i dag udstyret med en stor, tung, langsom og gammel bærbar, som volder store problemer. Han ville blive lykkelig for denne, krydser fingre for at jeg vinder, så jeg kan glæde min store dreng BIG time

 • Ulla Malling
  december 9, 2016

  Skal bruges som universelt værktøj i min lille butik. Booking af aftaler, fakturering, bogføring, journalføring, afspilning af musik…

 • Ann-Sophie
  december 9, 2016

  Skulle gives i julegave til min mor. Hun ønsker sig en helt vildt og kunne være fantastisk at give hende en. :)

 • Betty Jacobsen
  december 9, 2016

  Den skal foræres til min datter. Hun læser i Ålborg og hun har kun en stationær computer. Den her kan hun tage med sig.

 • philip osbak
  december 9, 2016

  Den skal bruges af MIG alene – (mine børn snupper iPaden hele tiden).

 • Pernille
  december 9, 2016

  Julegave til mig selv! Jeg ønsker mig Elektronista-clutchen af min mand i julegave og der ville denne Lenovo passe storslået til.

 • Monica Voigt
  december 9, 2016

  Her ville den blive til gavn for hele familie – lige fra at lave lektier på, se film, overføre både børn og voksnes grafiske krea-ting udkast og til brug i mit mobile kontor.

 • Regitze
  december 9, 2016

  Jeg ville have den med over alt – kontoret, møder, rejser, aftenlæsning i sengen og kreative indslag – den er praktisk til det hele.

 • Linda
  december 9, 2016

  Den ville være en meget stor hjælp til at gøre arbejdet mere mobilt. Har kun en meget gammel HP stationær :-(

 • Michael Baunsgaard
  december 9, 2016

  Min datter på 12 tegner og laver animationer på sin ipad, men det er da så genialt at man kan lave papir tegninger der bliver overført digitalt.

  Så den ville ende hos hende.

 • Julie Lynghede
  december 9, 2016

  Jeg ville bruge den til mit studie til at tage noter (og tegne grafer). Og til fritid selvfølgelig :)

 • Thomas Lindby
  december 9, 2016

  Det vil være SÅ fedt at vinde den! Har fulgt med siden Lenovo første gang præsenterede Book modellen. Den er lige hvad jeg mangler, når man er på farten!

 • Inger
  december 9, 2016

  I min fritid vil jeg bruge den til at skrive idéer til sangtekster, gemme min karaoke indspilninger når der skal øves sang i øvelokalet, gemme apps, når der skal trænes musikteori, gemme videoer af hjemmeopgaver og mp3 lydbaggrund, når der skal øves klaver, tegne udkast til skitser, når jeg skal begynde på et nyt maleri, til at surfe på nettet, se video og TV, skrive noter til konferencer, lave udkast til storyboards – listen er simpelthen uendelig……

 • Signe Hegelund
  december 9, 2016

  Jeg har som en central del af mit arbejdsliv at give feedback på ikke-skriftlige tekster: Taler, omvisninger på museer og slotte, Udstillinger, Undervisningsforløb.mm. Jeg skal derfor tage noter imens jeg ser og lytter og oplever.
  Det er ikke muligt for mig at tage disse noter på min Mac – og min iPhone er umulig at skrive hurtige noter på. Så et medie der kombinere at jeg håndskriver, tager billeder, optager lyd, tegner og skriver på tastatur ville være helt fantastisk funktionelt.

 • Per
  december 9, 2016

  Hvor fedt hvis jeg var den heldige at vinde denne super lækre Lenovo Yoga Book. Det er lige havd jeg står og mangler til erstatning for min gamle stationære PC og den ternede blok på køkkenbordet. Jeg vil bruge den sammen med min bedre halvdel i dagligdagen til søgninger, notater etc.

 • Sisse
  december 9, 2016

  Den skal da være min nye legekammerat, der holder styr på alle mine kreative gøremål som seriøs hobbymaler. Den vil blive min avancerede skitseblok, hvor jeg øver mig i at tegne og den vil have alle de male instruktionsvideoer, jeg efterhånden har købt udover den kan holde styr på min kalender og resten af mit liv

 • Kamilla Blæsbjerg
  december 9, 2016

  Hvad ville jeg IKKE bruge den til? Jeg er Art Director, det ville være min altid nærværende notesblok men på den FEDE måde.

  Jeg har længe manglet et tool hvor jeg kan lave noter på screendumps, skrive noter og inspiration ned, sætte det hele sammen til moodboards og bøger jeg arbejder på.

  Det ville være FEDT.

 • Christine Sørensen
  december 9, 2016

  Ville elske at have min egen computer, som ikke var mit arbejdes, min mands eller mine børns…
  Ville bruge den til det hele altid, og måske også til at tegne noder ind til mit klaver?

 • Mads Ehrhardt
  december 9, 2016

  Jeg vil samle familien om den, spille Pictionary, se film, finde spændende facts online, og se hvem der kan få det mest kreative ud af den (og så ville jeg også snige den med på arbejde for at være super produktiv når vi ikke bruger den til andet). Ville også være et godt redskab til administration af Social Media Week CPH

 • Karina
  december 9, 2016

  Den er vist hele familiens eje med alle de features! Den er ko fantastisk :) Taget med i Mende at jeg slog min bærbare ihjel igår,….. Jeps…. Blå skærm. Helt død og ikke til at få kontakt med… så ville jeg elske denne smukke model…. Og aldrig aldrig gøre noget mere jeg ikke ved noget om mht computer… :/

 • Anne
  december 9, 2016

  Som Ipadens nørdede krea-fætter hvor mine unger og jeg kan kode, lave film og tegne.

 • Carsten Lakner
  december 9, 2016

  Det ligner det ultimative kreative legetøj til mit tegnegale barn på 8 år. Han er meget digitalt anlagt og samtidig elsker han at tegne – og er generelt frustreret over iPad’ens manglende forståelse for hans tegnekreative udfoldelser. Så tænker at Lenovo står til at få en kæmpefan i ham….og hans forældre ;-)

 • Heidi Kauffmann
  december 9, 2016

  Til at handle på nettet, læse bøger, tage med på rejsen, som børnene kan spille på eller slå ting op til lektier. En fælles familietablet, så jeg kan have min egen for mig selv ;-)

 • Camilla TW
  december 9, 2016

  Årh hvor skal jeg starte- for det første er jeg bare blevet forelsket i den og især tanke om at jeg kan få den for mig SELV! Jeg købte for 6 år siden en tablet til mig selv fordi halvdelen af min uge/hverdag bruger jeg på at hvile enten i min seng eller i vores stue. Jeg har dagligt kroniske neurologiske smerter og har derfor brug for megen hvile, eller rettere jeg sover ikke men skal have benene op, hvilket jeg troede skulle gøres sammen med min tablet, … MEN, den bliver brugt ihærdigt af 3 børn i stedet for, så jeg må nøjes med at læse , se film surfe på nettet på min Tlf hvilket i længden også giver min flere smerter. Jeg har brug for at få en til MIG. Jeg tegner også en del doodle sketchers men det vil være en KÆMPE hjælp at kunne gøre det elektronisk også. Jeg fik den fremvist i sidste uge og bare den skærm/opløsning den har, WOOW siger jeg bare. Uendelige muligheder for at editere billeder så meget bedre end på en smartphone el stationær, det vil være ønske senariet. Men først og fremmest vil det være en stor stor aflastning og hjælp i hverdagen, ikke mindst de dage hvor jeg slet ikke kan komme ud af sengen så vil det være lidt mere fedt at kunne bruge filmtid sammen men min mand og datter i sengen på en ordentlig skærm og stadig få kvalitetstid sammen med dem❤

 • Berit Jepsen
  december 9, 2016

  Hvor er den fed!!
  Jeg ville bruge til tidsfordriv i toget, når turen går på tværs i landet. Og så vil jeg elske at tegne direkte på en tablet og få det ind elektronisk og lege videre med det der.

 • Dorte Overgaard
  december 9, 2016

  Arbejde-arbejde og arbejde (og en hel masse hygge) :-)

 • Jakob Kristensen
  december 9, 2016

  Vil bruge den til at ungerne kan se youtube.com på den..

 • Sus
  december 9, 2016

  Ville bruge den til alt – som afløsning af min gl. bærbare, der lyder som en kombination af en hund med kraftig astma og et damplokomotiv

 • Luna Kierkegaard
  december 9, 2016

  Jeg er helt vild med den, har siddet og set på den.
  Synes det er så fedt at jeg kan tegne, plus at der er tastatur på.
  Den vil give mig en mulighed for at at skippe min bærbar der hjemme, og jeg vil nemmere kunne lave mine ting.
  Fed gave!

 • Marianne Mogensen
  december 9, 2016

  Så lækker! Lækker!

  Jeg vil bruge den til at genoplive min kærlighed til Hening og maling

 • Katja
  december 9, 2016

  Ville være perfekt til al kommunikation og kreativ fritid”

 • Thomas Dige
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den til kreative opgaver og bruge den til underholdning, når jeg er på farten. Min datter vil også kunne få stor fornøjelse af den, når hun udfolder sine kreative evner.

 • Peter Møller Christensen
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge Lenovo’en til en meget stor del af det, jeg normalt bruger en pc til: som arbejds-pc med et eksternt keyboard på rejser, til film, musik, e-mail, rejseplanlægning og gennemsyn af billeder på ferierejser, til alt muligt og lidt til, når jeg er i sommerhus, samt som den efterhånden uundværlige “second screen”, når jeg sidder hjemme i sofaen og ser tv.

 • Kathrine Kristensen
  december 9, 2016

  Mine bedste ideer kommer når jeg er væk fra computeren, og det er bare lettere at have en tablet som denne med rundt omkring. Den vil ikke blot blive mit uundværlige værktøj men et outlet for alle de tekster, billeder og websider der popper op i mit hoved på alle de forkerte tidspunkter :)

 • Nøddeskov
  december 9, 2016

  Jeg ville bruge den som primær computer selvfølgelig, men særligt på arbejdet, ville jeg meget gerne teste den som notepad istedet for en blok papir. Jeg er generelt meget digitalt anlagt, men som de også siger i REMARBLE’s reklame, er der bare situationer hvor man foretrækker papir, men ville ønske at det kunne gøres digitalt. Det vil jeg enormt gerne teste YOGA BOOK i forhold til. Og generelt er YOGA BOOK bare et interessant og en anelse originalt take på den personlige computer, fuldstændig som Microsoft Surface Pro 3 og 4 var det.

 • Susanne Nørrelykke Petersen
  december 9, 2016

  Til alt muligt, surf på nettet, skrive, streame og hvis børnene er heldige, får de også lov til at lege/arbejde med den :)

 • Johny Woller Skovdal
  december 9, 2016

  Dagligt som komplet erstatning for min eksisterende bærbare. Den er tung og klodset, og batteriet er dødt. Ville være fedt med de nye muligheder Yoga Book Tablet giver. :)

 • Anette Sidor
  december 9, 2016

  Den skal min kæreste have. Rigtig praktisk til at have med ud på besigtigelser, og hurtigt skitse alt :-)

 • Kristian Bramsen
  december 9, 2016

  Ville være lækkert at prøve noget nyt, har iPad og er meget tilfreds med den, men tror nu noget nyt ville gøre gavn her i juletiden.

 • c nielsen
  december 9, 2016

  ville være en stor hjælp til mit arbejde

 • Henning Grooss
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den på farten, da jeg rejser en del, og derfor bruger en del tid i lufthavne etc.

 • Berit
  december 9, 2016

  Ville give den til min bedste ven, som skal starte på studie til januar, og han kan ikke bære på særlig meget i sin rygsæk, da han engang har brækket ryggen. Derfor er denne her bedre end en almindelig bærbar computer, som kan være ret tung.

 • Helen
  december 9, 2016

  Jeg ville elske min Lenovo højt. Jeg ville kysse den godmorgen hver morgen, jeg ville høre musik på den mens jeg var i bad, jeg ville se morgenTV på den, jeg ville putte den under frakken og holde den varm i bussen, jeg ville tegne projektskitser og noter på den til møder, jeg ville drikke kaffe med den i pausen, jeg ville sende mails fra den, jeg ville oprette bankkonti på den, jeg ville skrive udkast til kontrakter på den, jeg ville tegne mindmaps på den, jeg ville købe julegaver med den, jeg ville ligge i sofaen og se YouTube med børnene på Lenovoen, jeg ville skrive breve på den, jeg ville tegne skibe på den, jeg ville have den ved siden af mig i køkkenet, og Lenovo og mig ville høre podcast sammen imens jeg hakkede løg og lagde tøj sammen, og Lenovo og mig ville putte børnene og banke puderne sammen, og om aftenen ville vi sammen Skype med min elskede og om natten skulle Lenovo sove sammen med mig i sengen og vi ville leve lykkeligt til vores dages ende. Kære Lenovo, jeg savner dig. Kom hjem til jul.

 • Mathias Nyborg Christensen
  december 9, 2016

  Specielt funktionen som notesblok er jeg STOR fan af og ville flittigt blive brugt i studiet og på mit fremtidige arbejde! Vildt tablet der med længder kan erstatte min nuværende iPad der efterhånden er håbløst forældet :( Lenovo har virkelig meldt sig på banen nu her! Super spændende brand og produkter

 • Daniel
  december 9, 2016

  Den ville have en fast plads i min rejserygsæk. Jeg ville bruge den til at se en film, læse en bog, søge efter informationer, læse min mail, planlægge rejser. Men jeg tror at den først og fremmest ville blive brugt til at skitsere og notere med.

 • Lis
  december 9, 2016

  Den skal mit barnebarn have

 • Lyra Lauge
  december 9, 2016

  Jeg vil øve mig på at tegne, så jeg kan forbedre mine fingermalings-lignende portrætter af min kæreste.

 • Anne Toftvang
  december 9, 2016

  Jeg tænder helt vildt på notefunktionen, som vil være genial, når jeg besøger kunder og snakker om, hvad de godt kunne tænke sig på deres hjemmeside. – Så kan jeg lytte, tegne og fortælle og have alle noterne digitalt, når jeg kommer tilbage til kontoret. Yeah baby! Hæ, og hjemme skal den helt sikkert bruges som mediecenter – genialt, at den kan holde sig selv stående, uden man skal fedte rundt med et slattent cover, der alligevel aldrig kan holde den rette vinkel til netflix.

 • Henrik Søgaard
  december 9, 2016

  En tablet som er perfekt til at skitsere udformningen af opgaver og køretøjer i mit daglige arbejde. Når jeg kommer hjem skal fruen låne den til sit scrapbooking… :-)

 • Stephen Biering
  december 9, 2016

  Den skal bruges som min primære computer, og vil også skulle erstatte min ældgamle iPad 3.
  Den ser simpelthen ud til at kunne det hele :-))

 • Pia Christensen
  december 9, 2016

  Skal udforskes og bruges til alle mine opgaver.

 • gitte zakariasen
  december 9, 2016

  Længe ønsket mig den.
  Jeg er kunstner og har altid noget kreativt igang.Teknologisk, er det ikke lykkedes mig at se de vilde muligheder i en sammenkobling, før jeg opdagede Lenovo..
  Den er genial til det behov jeg har. Krydser fingre, og ikke at forglemme: ønsker Glædelig Jul <3

 • Henrik V Blunck
  december 9, 2016

  Jeg vil da være kreativ mens jeg er på farten mellem job og privaten, og jeg kunne også godt forestille mig, at den var ideel når man f.eks. deltager i Hammerslags-konkurrencer og andre ting hvor man sidder foran tv’et og ikke altid har brug for egentlig at starte den bærbare op. Sådan en tablet kan få mange funktioner, og jeg er meget åben over for nye ideer til brugen. Sidst jeg havde iPad fandt jeg da på mange ting jeg slet ikke havde drømt om før jeg købte den.

 • Helle Sejersbøll Yde
  december 9, 2016

  Jeg ville ikke selv bruge den, da jeg er meget tilfreds med min Surface ;-) MEN jeg vil give den til min dejlige søster! Hun kæmper med en sindsoprivende laaaangsom (når den ellers vil starte op!) lille 10″ computer, der er outdatet for mindst 5 år siden! Ja, jeg kunne ikke klarer det, men som hun siger.” når der ikke er plads i budgettet til ny, må jeg jo klarer mig… Vil SÅ gerne kunne glæde hende med denne!

 • Anne Hansen
  december 9, 2016

  Jeg ville bruge den både hjemme til arbejde og underholdning, men også når jeg pendler frem og tilbage på job. Bærer lige nu rundt på en meget tung bærbar der trænger til udskiftning.

 • Berit Christiansen
  december 9, 2016

  Den skal min teenagesøn have. Han er bidt af en gal animator og det vil være genialt at kunne overføre tegninger og noter direkte til de programmer han arbejder i.

 • Steen B. Jensen
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den til at afløse min bedagede iPad Mini, primært til at se Netflix på, streame musik og læse nyheder

 • Åse Lejbølle
  december 9, 2016

  Den ville simpelthen blive min nye computer til det hele! Den er jo både til at arbejde og have sjov på. Skønt at man kan bruge den som notesbog. Synes, den er helt vild :-D

 • Rikke Beining
  december 9, 2016

  Jeg vil bruge den som skriveredskab til noter og to do lister. Den er fantastisk lækker :-)

 • Mads Schjerbech
  december 9, 2016

  Det skader aldrig at få noget kraftigere udstyr, man kan arbejde videre med. Jeg ville nyde tabletten, PC’en og hvad den ellers er til at få gjort mit arbejde ordentligt, både på mit studie men også i fritiden. Jeg vil bruge den til at digitalisere mine håndskrevne noter på, fordi jeg har læst, at man husker sine noter bedre, når man skriver dem i hånden, og selvfølgelig vil jeg bruge den til at se film på og have med på farten.

 • birgit S
  december 9, 2016

  Hvis jeg vinder, har jeg det nyeste legetøj, til at læse post, læse bøger, tage noter (som jeg ikke kan lade være) , være online, og hvor ville jeg elske at blive mere opdateret i det nyeste it, istedet for at hænge på gammel PC.

 • tina merete skovgaard pedersen
  december 9, 2016

  kunne være vildt lækkert hvis man dog var så heldig , den skal erstattes med en bærbar der er 9 år gammel og som er ved at være godt slidt og alt for klodset og så skal min ene søn bruge den til hjælp i forhold til hans ordblind

 • Tit S
  december 9, 2016

  Hov, jeg vil være med her! Det er jo værktøjet jeg har manglet. To ting på en gang. Plus selvfølgelig alt det andet…Men at kunne skrive noter og lave grafik med en pen på PAPIR og få det direkte digitaliseret! Det lyder for godt! Det vil blive min nye bedste-ven og hjælper, til både at få de kreative tanker og ideer til at finde den rigtige form. God JUL og tak for net og podcasts :)

 • HanneM
  december 9, 2016

  Hos os ville den skulle bruges af hele familien. Være i hjertet af huset og derfor bruges til at læse avis, se netflix, skrive, lege og alt det andet som sker midt i familien.

 • Henrik Johansen
  december 9, 2016

  Hvis jeg vinder, vil jeg straks begynde at dyrke “Yoga” ;0)

 • Lone Søgård
  december 9, 2016

  Skærmen på mIn gamle iPad er i stykker så Yoga Book vil være alletiders afløser. Jeg tror den vil give inspiration til at være mere kreativ da man kan tegne og skrive noter med en pen og få det direkte digitaliseret.Smart man også har mulighed for tastatur, når man skal arbejde effektivt. Ønsker mig den i julegave….

 • anders skovbjerg
  december 9, 2016

  Ville bruge den i arbejdsøjemed til at tage noter samt lave optegninger på. Desuden er jeg sikker på at mine børn ville kunne lege en masse med den.

 • Sølvi Domsten
  december 9, 2016

  Det skulle være den, jeg tager med til de workshops jeg holder om Office 365 , og til de workshops jeg skal give om 3Dprint og få faget håndværk.design til at spille med i tiden.

 • Pia Rotbøl
  december 9, 2016

  Jeg vil helt sikkert bruge tegne funktionen meget sammen med mine piger, og ellers bruge den til at spille på og streame film og musik

 • Peter Holsøe
  december 10, 2016

  Jeg har altid tegnet meget og sådan en lækker Lenovo sag vil klart være det, der giver mig skubbet til at flytte mig over til at lave kunst i tegneprogrammer i stedet for med en fedtet blyant! Velkommen nye årtusinde!

 • Linda J
  december 10, 2016

  Jeg ville bruge den overalt i hjemmet – men især i mit hobbyværksted når jeg finder ideer på nettet

 • Kamilla Kamp Skjoldman
  december 10, 2016

  Jeg ville begynde at tegne igen, og nyde at bruge de mørke vinteraftner på at værekreativ med en kop varm the og min nye yogabook

 • Mille Andersen
  december 10, 2016

  Den skal være min tro følgesvend på mit arbejde. Jeg arbejder 12-timers vagter og især på nattevagterne har jeg god tid til at nørde.

 • Dorthe G
  december 10, 2016

  Wauw for en computer! Jeg havde ellers bestemt mig for at “nøjes” med tablet og smartphone, nu hvor min gamle hp er stået af. Men den der lækre Lenovo,som ser ud til at kunne nærmest alt, er lige pludselig øverst på min ønskeseddel ♡

 • Charlotte Christensen
  december 10, 2016

  Så forelsket jeg er i gadgets, er det helt uforståeligt, at jeg endnu aldrig har ejet en tablet. Jeg har ikke helt kunnet se fidusen i endnu en skærm, når jeg både har min Mac og min smartphone. Men NU giver det mening, efter Elektronistas introduktion til Lenovo Yoga Book. Den kan jo alt og er nu sat på min ønskeliste, som den første tablet nogen sinde :D

 • Andreas B
  december 10, 2016

  Skal bruges til mit arbejde/uddannelse som klejnsmed. Den vil være perfekt at have med til DM i skills her til Januar, til arbejdes tegninger, skitser osv. Så kunne det også være, der kan blive banke lidt tech ind i en ellers så konservativ branche. Syntes generelt man har for lidt udvikling på den front, når det kommer til danske håndværker.

 • Karsten Andersen
  december 10, 2016

  Til at tage med på rejse m.m.

 • Silja
  december 10, 2016

  Jeg ville bruge den i skolen til notater og skrive opgaver samt tage med på rejse etc

 • Tanja B
  december 10, 2016

  Den her lækre tablet vil være super fed at have med, når jeg og familien rejser, og jeg blogger om alle vores oplevelser! Det er lige den mellemting imellem min smartphone og min bærbare pc, jeg går og leder efter! <3

 • Lene
  december 10, 2016

  Jeg har længe drømt om at udfordre og genopdage min kreativitet – excelregnearkene har efterhånden overtaget mit liv. Her er en mulighed for at slippe kreativiteten løs :-)

 • Helle
  december 10, 2016

  Vil droppe min bærbare der fryser og min lille tablet og nyde at nøjes med et enkelt luksusprodukt ;-)

 • Trine B
  december 10, 2016

  Jeg ville bruge tabletten til at komme i gang med at tegne digitalt. Det er noget jeg har villet lære rigtig længe, men jeg har bare ikke haft mulighed for at købe sådan en tablet.
  Derudover ville jeg kunne bruge den i skolen til at tage noter i timerne. Min nuværende computer er et stort skrummel at have med, så den ville hurtigt blive erstattet af tabletten.
  God jul!

 • Sarah Bundgaard
  december 10, 2016

  Vil skifte min gamle pc ud med den her, den vil opfylde alle mine behov

 • Claus Toft
  december 10, 2016

  Som erstatning for min gamle og langsomme asus 7″ tablet :-)

 • Stine Holm
  december 10, 2016

  Både som computer til alverdens opgaver hjemme, og mere tablet-agtigt dagligt til og fra arbejde. Ser ud til at være fed at præsentere tal og data på.

 • Jesper Navne
  december 11, 2016

  På mit lærerjob kan jeg bedre forklare ting for eleverne ved at skitsere det, og den kan styrke min brug af OneNote. Eleverne kunne låne den til at tegne skitser af deres prototyper i innovation m.m.

  Den kunne også gøre det lettere at notere ting man skal huske, og man kan bedre holde sin håndskrift ved lige.

  Når jeg sender beskeder kunne jeg tegne en smiley i stedet for at være bundet til hvad emoticons tilbyder.
  Selvom andre i starten nok ville være træt af mine manglende tegnegaver tror jeg på at øvelse gør mester :-)

 • Tina KH
  december 11, 2016

  Meget lækkert design og jeg ejer ikke en Tablet, så jeg vil bruge den i det daglige til så meget jeg kan af mit online arbejde:-)
  Jeg kan vældigt godt lide designet, det enkle sorte lidt rå look, lige mig:-)

  Glædelig 3.advent ønskes:-)

 • Stig Sjøberg
  december 11, 2016

  Den er da lækker

  • Stig Sjøberg
   december 14, 2016

   Jeg vil bruge den til at lære at swipe osv da det ville være min jumfrutablet….

 • Anne
  december 11, 2016

  Jeg ville bruge den til at caste film på mit tv mens jeg tegner nye illustrationer til mit job som grafisk designer. Wow, det ville virkelig være lykken!

 • Helle Kastenskov
  december 11, 2016

  Den skal bruges som min personlig assistent. Noter og skitser vil altid være lige ved hånden, og samtidig kan den bruges som pc. Genialt tænkt.

 • Jannie Sørensen
  december 11, 2016

  Håber ❤️ Skal erstatte alt for gammel bærbar pc –

 • Linda Ravn
  december 11, 2016

  Den skal bruges i mit daglige arbejde – det er på tide at vende tilbage til Lenovo, så min gamle mac kan få en pause

 • anette larsen
  december 11, 2016

  Den kunne være rigtig handy og en gigant hjælp i mit mobile arbejde .Den ville være biblotek ,kartotek osv. You name it …..

 • Anne Sofie Sternberg
  december 11, 2016

  Jeg ville bruge den som afløser for min iPad, der er præcis lige så gammel som min søn. Fem et kvart år. Det ville være skønt med en opgradering, så vi rigtig kan lege og lære og være kreative i et tempo, hvor maskinens hastighed passer til drengens… fuld fart frem .

 • Reza Ismaili
  december 13, 2016

  Jeg vil bruge den til, at arbejde med i serverrummet. :)