Fremtidens Tinder – Er du klar til wearable online dating?

1 Min læsning

Datinglivet rykker mere og mere online. Der er datingsites til alle nichér fra landmænd til singleforældre, fra eliter til de smukke. Og det seneste, vi med stor begejstring har kastet os over, er effektive mobile apps som Tinder og Happn, hvor vi hurtigt kan swipe eller like og evt. opnå et match med den (hvis billede), vi har et digitalt crush på.

Den næste tinder

Men hvordan ser fremtiden for digital dating ud? Ingen tvivl om, at der ikke bliver færre platforme at dyrke lir og love på. I takt med at wearables bliver en del af de flestes garderobe, så bliver det selvfølgelig også en del af datinglivet. Vi kan med Happn allerede nu se, hvilke singler vi er gået forbi i kantinen eller i den lokale Irma. Mon ikke vi kommer til at blive præsenteret for et godt match i endnu flere sammenhænge, når vi også kan mærke det på håndleddet eller måske se information i brillen?

Du kan få et bud på, hvordan en fremtidig kærlighedssøgning kunne se ud, i den tankevækkende og prisindstillede 9 minutters kortfilm Café Glas. Er det et datingliv, du har lyst til at være en del af?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + seventeen =

No Comments Yet.