Gå på camping i dit eget hjem

2 Min læsning

iKamper er et skægt telt, som er beregnet til at blive slået op indendørs – f.eks. i soveværelset eller på stuegulvet. Teltet kan indrettes med laptop, smartphone, lille fladskærms-tv og trådløst netværk. Så kan man ligge i ro og fred og i sin egen verden.

telt indendørs 2

Det er ikke, fordi jeg vil vise en øvelse i næste sommers campingferie, men der er faktisk lidt mening med galskaben i at anbringe et telt indendørs.

Det nye iKamper kan f.eks. bruges, når man har svært ved at holde varmen i ens kolde lejlighed her i vinter halvåret.

I det isolerede telt skulle det snildt være muligt at holde en temperatur, der er 10 grader højere end i omgivelserne uden om. Luften i teltet kan sågar re-cirkuleres, så man slet ikke får noget af kulden ind.

telt indendørs 3 ny

Desuden er iKamper en god idé, hvis man elsker huler – eller bare vil være for sig selv, når man f.eks. skal tænke over ting, skrive en vigtig opgave eller har brug for ro.

iKamper er et alt-i-ét telt. Det indeholder f.eks. et justerbart laptop-bord og en praktisk holder i loftet, hvor man kan anbringe sin smartphone, en tablet eller et lille fladskærms-tv.

Teltet kan selvfølgelig anvendes til camping udendørs, selvom ideen med det snarere er til indendørs formål. Desuden foreslår iKamper, at man kan bruge teltet på f.eks. både og yachter eller til udstillinger og koncerter, hvor personale skal overnatte.

telt indendørs 4 ny

Børn vil sikkert også elske iKamper som deres egen hule – ligegyldigt om teltet anbringes oven på deres seng eller ude i haven.

iKamper er fremstillet af aluminium og en blanding af bomuld og polyester, der gør det holdbart og let at transportere. Indendørs teltet koster 140 USD eller knap 1.000 kroner….

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − seven =

1 Comment
  • Michelle
    februar 2, 2024

    Hvor kan det INDDØRS telt købe s medvø venlig hilsen fra Michelle Hansen