Nu går brødristeren også online

2 Min læsning

Griffin er den første toaster, der kan styres fra din smartphone.

toaster-online-2

Har du været på internettet for nylig med jeres brødrister? Tåbeligt spørgsmål vil mange sikkert svare, men det er kun de, der ikke kender Griffins nye Connected Toaster.

Den hævdes, at være verdens første internet-styrede brødrister, og i det moderne hjem vil den derfor passe fint sammen med vores tv, køleskab, vækkeur og husalarm, der også alle er online i dag.

Connected Toaster er forsynet med Bluetooth og kan derfor kommunikere trådløst med en app på din smartphone eller tablet. Med app’en kan man f.eks. indstille helt præcist, hvor brunt morgenbrødet eller rundstykket skal ristes, mens man stadig ligger i sin seng….

Selvfølgelig kan app’en også huske. På den måde kan alle familiemedlemmer gemme deres favorit-ristninger, så alle får deres morgenbrød præcist, som de ønsker.

toaster-griffin-3

App’en giver alarm på mobiltelefonen, når toasten er klar. Det er jo ikke sikkert, at man som i dag står ved siden af brødristeren og holder øje med, hvornår brødet er brunt og færdigt.

Den trådløse alarm kan være praktisk, når man fx befinder sig på badeværelset og kigger i det elektroniske spejl – for sådan et har Griffin også på programmet.

Står man så og børster tænder, reder sit hår, lægger makeup eller barberer sig, vil både telefonen bippe og spejlet vise en advarsel, i samme øjeblikket morgenbrødet er færdig ristet. Smart ikk?

Griffin vil have 100 USD eller ca. 715 kroner for sin online toaster….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + 13 =

No Comments Yet.