Game Boy som iPhone-cover

1 Min læsning

Med det nye Wanle Gamer-cover kan du spille de berømte Nintendo-spil fra 1980’erne på din moderne Apple-telefon . Vend din iPhone og kast dig ud i Tetris, Snake eller Asteroid.

 

Hvis der er en ting, man normalt ikke forbinder iPhones med – så er det klassiske computerspil. Apples smartphones var slet ikke opfundet, dengang Nintendo solgte millioner af Game Boys. Det var 20 år tidligere.

Her næsten 30 år efter Game Boy-spillekonsollens fremkomst, bliver de to hver for sig banebrydende elektroniske gadges forenet. Wanle har nemlig lavet et sjovt cover, der forvandler iPhonens bagside til en Game Boy – komplet med lille monokrom skærm, knapper og 10 klassiske spil.

 

 

Nu kan man pludselig prøve sig selv af på klassikere som ”Tetris”, ”Snake”, ”Block”, ”Formula One Racing” eller ”Tank”. 10 af de gamle spil følger gratis med Wanle-coveret. I de originale udgaver – ikke de nye lynhurtige med masser af farver og animationer.

Selve coveret giver i øvrigt god beskyttelse til ens sarte iPhone. Det er fremstillet af hårdt plastic, der kan tale både ridser, slag og bump. Desuden er coveret indrettet, så der er fuld afgang til iPhonens porte – f.eks. til opladning, mens man spiller ”Snake”.

Wanle Gamers Console passer til iPhone 6, 6s, 6 Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus og X. Normalprisen er 80 USD, men coveret sælges som introduktion for kun 25 USD eller ca. 150 kroner….

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + ten =

1 Comment