Game of Thrones-udstilling kommer til København

1 Min læsning

Så er der godt nyt til alle danske Game of Thrones-fans. Det bliver nu muligt at sidde i den ikoniske jerntrone, fægte med Aryas sværd “Needle” og få sit billede op på The Hall of Faces og blive “nobody”.  

Needle-svaer-got

Jeg har følt mig lidt særlig, fordi jeg som en af de få danskere allerede HAR været så heldig at sidde i jerntronen op til flere gange og sidst til SXSW i Austin også fik prøvet Aryas sværd og oplevede mig selv blive nobody. Jeg er dog begejstret for at kunne meddele, at alle i københavnsområdet, der som jeg er tosset med GoT, nu også får muligheden. Og det er sejt!

Hall-of-faces-kobenhavn

Udstillingen The Hall of Faces kommer til Øksnehallen 7-10 Maj. Og den er GRATIS! Snak videre med andre nørder på #GoTnordic og glæd dig til premiere på sæson 6. den 25. april kl. 03.00 om natten på HBO Nordic. Synkront med USA.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 3 =

No Comments Yet.