GAMES OF THRONES SÆSON 3 RAMMER DANMARK

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Vi er mange som længe har ventet på sæson 3 i HBO successerien Game of Thrones. Så når HBO Nordic’s streaming service sender en ravn (ja ok en mail så) med invitation til en spændende launch event, så er Elektronista ikke sen til at RSVP’e ja tak.

Game-of-thrones-HBOnordic

HBO Nordic har fyret op for faklerne, folk i GoT rustninger og flagrende kjoler, rød løber, kendisser og en buffet med brød så sort som Winterfells kul og frugter så søde som damerne i Kings Landing. Screeningen af afsnit 1 i 3 sæson lader imidlertid vente på sig. Aftenens store stjerne Nikolaj Coster- Waldau er forsinket med flyet fra Hollywooood, så der bliver lidt ekstra tid til at fylde vin i glassene og kindkysse sig gennem den store mængde af primært ret lækre VIP GoT fans som er særligt inviterede til lejligheden.

Iron-throne-Copenhagen
Skrid Joffrey- it’s mine!

Jeg mødes med en veninde som ikke har set et eneste afsnit af GoT. Jeg forsøger derfor ihærdigt at lave et hurtigt recap. “Der var en konge, som besøgte en anden konge og deres børn skulle giftes. Så døde den ene konge. Det gjorde den anden i øvrigt også. Og børnene blev ikke gift. Til gengæld var der en blondine som blev gift med en mand, der boede på sin hest. Han døde så også, men hun blev pludselig mor til nogle drager. Og Nicolaj Coster- Waldau knalder sin søster og er ond (men stadig virkelig lækker). Og deres bror er dværg- og vist nok ok- tror jeg. Og der er en lille dreng, som bliver konge, og ham hader man så meget man har lyst til at sparke ham i ansigtet. Og så er der en mur og ude på den anden side er der noget vi ikke ved hvad er, men det er ondt. Og det er iøvrigt nogle zombier. Men det er altså IKKE en zombiefilm! og glem også de der drager. De er ikke så væsentlige- endnu…..” Selvsagt en fuldstændig umulig opgave.

2013-03-27 20.23.34

Men endelig kommer han så. The King Slayer. Han siger et par ord om jetlag og at sæson 3 er optaget bl.a. i Marokko og Irland og spørger så salen om der er spørgsmål. En melder sig hurtigt med et utydeligt spørgsmål, som i følge aka Jaime Lannister ikke har noget som helst med serien at gøre. Før andre når at byde ind med mere relevante GoT spørgsmål spørger Coster-Waldau, om vi bare ville se afsnittet, hvilket bliver mødt af begejstrede råb, og så får vi desværre ikke mere ud af hele Danmarks stjerne.

Game-of-thrones-launch

I stedet blæser det velkendte tema ud af højtalerne, mens den velproducerede indledning forbereder os på at nu er det igen tid til at rejse ind i krige, kærlighed, mord, vold og underspillet humor i endnu en sæson af Game of Thrones. Det er som at møde gamle venner, når alle de kendte figurer toner frem, og første afsnit vasler en hæsblæsende 3 sæson med endnu flere intriger, mord og romantiske dramaer.

Du kan også se første afsnit af Game of Thrones sæson 3 (og de to tidligere sæsoner) når der er premiere den 1. april på HBOnordic.dk

Månedsabonnement koster 79 kr. Tjek også Elektronista artiklen 5 fede og 5 ufede ting ved HBO.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + sixteen =

No Comments Yet.