GENIAL UNDO IT KNAP REDDER ALT!

2 Min læsning

Nogle gange kunne der virkelig være rart med en “undo it” knap til livet. Vi har fundet hvad man vist roligt kan kalde en “Killer app”. En komplet “undo it” drop down menu!  Giver totalt baghjul til Ctrl Z.

Sådan bruger du “Undo it” menuen.

“Undo last Disaster”– Komplet hukommelses-delete af gårsdagens dårlige date med Mr “tror nok jeg er Guds gave til menneskeheden, og det vil jeg gerne fortælle dig om i 3 timer før jeg pludselig tvangskysser dig helt ned i halsen”.

“Get Miracle”- Delete fra hard disk og personlig hukommelse den uheldige emailmisforståelse, hvor chefen fik “jeg fucking hader mit job” mailen som skulle have været til veninden. Damn at de har samme fornavn!

“Create the original”- De der “Oh shit- jeg skal være der om 1 minut” øjeblikke, hvor du hektisk lukker vinduer hurtigere end man kan sige “press save” og pludselig indser, at du har lukket og ikke gemt dit vigtigste dokument EVER.

Read Boss’ mind– Når du får “jeg vil gerne lige snakke med dig på mit kontor” indbydelsen. Ingen grund til at forberede en million power points, hvis han bare vil høre om du synes hans slips passer til skjorten. Forfængelige fjols!

Look into the future- Se hvem der laver den næste Facebook. Giv dem et par råd i den tidlige fase og sørg for at få beskedne 2% ejerskab til gengæld.

Save good energy- Gem hele internettet som en kærlig, fredelig og glad woodstock legeplads hvor ingen længere kaster om sig med hate under opfindsomme dæknavne som “Anonymous”.

Har du flere forslag til situationer hvor undo it knappen kunne være nyttig?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + fourteen =

No Comments Yet.