Giv blod og få et gratis Playstation 4 spil

1 Min læsning

Kan du undvære en halv liter blod, og trænger du til noget at spille i påskeferien? Så skal du læse med her.

Er du i København-området og klar på at ofre lidt blod en mandag eftermiddag, så kan du blive belønnet med et gratis Playstation 4 spil. Playstation Danmark og GivBlod foreningen er gået sammen om dette projekt i anledning af det meget blod-fokuserede actionspil Bloodborne kommer på gaden i næste uge.

Projektet er blevet til for at fokusere på det faktum, at der er alt for få mandlige bloddonorer i Danmark. Derfor kan drenge og piger være med til at give blod, og samtidig få et gratis spil med hjem.

Møder du på IT Universitet mandag den 23. marts i tidsrummet kl. 11:00 til 17:00 kan du give blod (eller tilmelde dig til at give blod), og alle, der gør det, får et gratis Playstation 4 spil med hjem. Samtidig deltager man i konkurrencen om en særlig Bloodborne-Playstation 4 konsol.

Hvis du skulle være så uheldig ikke at bo i København, kan du stadig deltage i konkurrencen om den unikke Playstation konsol ved at tage et billede, hvor du fortolker budskabet om at give blod og redde liv. Det billede skal lægges på Instagram med #GivblodforBloodborne og tagget @GivBlod.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − six =

No Comments Yet.