Printeren til selfies, der skal vises store

2 Min læsning

Af Leif Bomberg

Fotos og tegninger ser bedre ud, og regneark bliver lettere at læse, når de udskrives i det store A3 format på Brothers nye DCP-J4120DW alt-i-én printer

Selfies er det helt store nummer i disse år. Aldrig i fotografiets historie er der taget så mange hurtige snapshots – og som regel med fotografen som en af hovedpersonerne på billederne.

Selfies har mange fordele. De er nemme at sende fra smartphone til smartphone – og de kan legende let lægges op på sociale medier som Facebook eller Instagram.

Selvfølgelig kan man også udskrive selfies og andre billeder på papir. De bliver dog først rigtigt gode, når de kommer op i størrelse. Til et format, der minder om en lille plakat.

Brother er den eneste fabrikant på markedet med alt-i-én-printere i økonomi-klassen, som kan udskrive i A3-format. Dobbelt så stort som A4.

Det nyeste skud på stammen hos Brother er DCP-J4120DW printer. Den er billig i indkøb, lille i størrelse og som skabt til store selfies. Alt-i-én printeren, der også kan kopiere og skanne, koster ca. 1.100 kroner.

DCP J4120DW miljø foto 2

I øvrigt er det ikke kun selfies, som bliver flottere af at blive vist i det store A3 format. Det gør f.eks. også Excel regneark med husholdnings budgettet, børnenes tegninger, vigtige familiefotos eller online brochure fra rejsebureau eller bilforhandler.

Brother-nyheden har trådløst Wi-Fi-netværk og sikrer, at man kan udskrive billeder fra eller skanne dokumenter direkte til en smartphone eller en tablet. Det foregår via den gratis iPrint&Scan-app, som fås til Apple iOS, Android og Windows Phone.

Brother DCP-J4120DW kommer desuden med Apple Airprint og kan både skanne til og udskrive fra populære cloud-services som f.eks. Dropbox, Microsoft OneDrive, Google Drive, Flickr, Facebook osv.

Brother DCP-J4120DW hører til markedets mest miljørigtige og energibesparende alt-i-én-printere. Derfor er maskinen både svanemærket og certificeret efter de skrappe tyske Blauer Engel-miljøregler.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 − 1 =

No Comments Yet.