Bedste fotoapp til Instagram- Elektronista anbefaler Snapseed

2 Min læsning

Kender du dem der har bare lækrere billeder end andre på Instagram? Mobiltelefonernes kameraer er blevet gode, men de har stadig en begrænsning i antallet af pixels. Find derfor det sidste gear, som gør dine billeder ekstra flotte i de mange redigeringsapps, der er til rådighed. Elektronista elsker Snapseed!

At tage fat i Snapseed fra Google, der tilmed har mere end 7 år på bagen, kan virke helt ”old school”, men der er mening med galskaben. Det er simpelthen en af de bedste fotoredigeringsapps. 

Snapseed indeholder alt – ja alt – hvad man skal bruge til efterbehandling af billeder – ikke mindst en let og intuitiv tilgang til redigeringen.

Masser af muligheder

Snapseed indeholder 28 hovedkategorier inden for billedbehandling. Alt fra justering af struktur, skarphed og hvidbalance til reparation af mindre heldige områder og omdannelse til sort/hvid.  Dertil kommer, at hver funktion har en del muligheder for tilpasning. Mulighederne for redigering er praktisk talt uendelige!

Du kan både vælge et hurtigt “look” som allerede ligger klar. Eller gå dybere ind i “Midler” og selv skrue på knapper som “Drama”, “Retrolux”, “Vintage”, “Tonekonstast”, “Fokus” eller “Portræt”. Det hele er ret nemt når man først er igang. 

To skide smarte features vi elsker

Af de mange muligheder i app’en, så er der to, der springer i øjnene:

Genbrug af seneste ”Look” – hvis man tidligere har lavet et godt ”look”, så kan der allerede ved åbning af et billede, vælges ”Seneste”.

Se ændringer – giver mulighed for at se de ændringer, man har foretaget til billedet. Og ikke bare fortryde den seneste handling, men kan springe længere tilbage i redigeringsprocessen og justere de ændringer, man foretog der.

Med andre ord en app, der for de flestes vedkommende burde være nok til redigering af billeder. Hvad enten det er til fotoalbummet, Instagram, Facebook eller andet.

Husk en app aldrig alene kan lave et supergodt billede. Fundamentet skal være i orden, så brug tid på at finde de rigtige motiver. Tænk over kompositionen. Og tag flere billeder for at finde det perfekte øjeblik.  

Find Snapseed til iPhone på appstore.

Find Snapseed til Android i Google Play 

Læs også: ELEKTRONISTAS 5 TIPS TIL DET LÆKRE LOOK- SÅDAN LIGNER DIN (LILLE) VIRKSOMHED EN MILLION

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + 20 =

1 Comment
  • Kristian
    juni 19, 2018

    Sindssygt fed app – har brugt den en del på det sidste. Instagram feedet blev bare dét bedre! :-D