Gør Porsche 911 til soundbar under dit tv

2 Min læsning

Porsche Design har ombygget en original lydpotte til en højttaler, som skal give ekstra drøn på tv-lyden – og ikke kun fra udsendelser om motorsport og biler.

porsche soundbar 1Det er nok ikke alle, som kunne forestille sig at placere dette monstrum af en trådløs højttaler i deres dagligstue – blandt alle de pæne møbler. Heller ikke, hvis de vidste, at nyheden gav meget bedre lyd til deres store tv.

Omvendt er jeg også sikker på, at alle Porsche-fans vil elske denne nye højttaler. En soundbar, der bruger en original lyddæmper og to udstødningsåbninger fra en ægte Porsche 911 GT3 sportsvogn.

Den nye soundbar fra Porsche Design skal kunne meget andet end give et potent brøl fra sig, der vil passe til Formel-1-udsendelser på tv. Nyheden skal faktisk aflevere rigtig Hi-Fi-kvalitet i musik og tale.

porsce soundbar bil foto 8 ny

Porsche 911 GT3 Soundbar indeholder en del moderne elektronik. Den har f.eks. både trådløst Bluetooth med aptX, Dolby Digital dekodning og DTS TruSurround-kredsløb.

Man forbinder sin musikgiver – smartphone, tablet, laptop, tv eller stereoanlæg – trådløst via en analog indgang eller over to digitale inputs. Betjeningen foregår via en medfølgende trådløs fjernstyring.

Den nominelle effekt for Porsche Design 911 GT3 Soundbar er 200 watt. Skulle det ikke være nok, har højttaleren en udgang til subwoofer. Så vil man også kunne få stuegulvet til at vibrere, når videoen på tv viser dæk blive brændt af.

Porsche soundbaren koster den nette sum af 2.950 euro eller knap 22.400 kroner. Men originale reservedele som f.eks. en udstødning til en Porsche 911 har jo heller aldrig været billige.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 3 =

No Comments Yet.