GRATIS BACKUP I DEN NORSKE SKY

1 Min læsning

Af Anne Mette Beck

En mappe i skyen, der automatisk synkroniserer og kan deles med andre. Det lyder som noget man har hørt om før, men nej, det er ikke Dropbox. Det er en konkurrent, der hedder Jottacloud og kommer fra vores naboer i Norge.

Jottacloud All Products

Jottacloud trumfer Dropbox med deres gratis service – hos Dropbox får man kvit og frit 2 GB gratis plads i skyen (dog med mulighed for at ”tjene” op til 16 GB, ved for eksempel at få andre til at tilmelde sig servicen). Jottacloud starter derimod på 5 gratis GB.

Derudover er der mulighed for at betale sig til mere plads – 20, 50, 100 eller 500 GB og starter på en pris på $1,7 om måneden.

Jottacloud er udviklet til Android, Windows, MAC OS X and iOS. Henter du det til din computer, bliver der oprettet en Jottacolud-mappe og under installationen, spørger den hvilke eksisterende mappe du vil synkronisere – for eksempel dine dokumenter, musikmappe eller det du har liggende på skrivebordet. Det er let at styre og holde øje med, hvor meget plads du har brugt.

Læs mere om Jottacloud her og se flere priser

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 4 =

3 Comments
 • Lykke Rasmussen
  maj 24, 2013

  Lyder godt – men er godt nok lidt skidt at deres link til ‘Terms og use’ ikke virker.

 • Karsten Nielsen
  maj 25, 2013

  Det virker rigtigt godt, har brugt det i ca. et ½år nu. Bruger det både på pc, tablet og mobiltelefon.
  Og vil lige oplyse at man kan vælge forskellige sprog i programmet bl.a. dansk.