SPIL APPBEFALING: TRÆT AF SODOKU? PRØV BLENDOKU!

2 Min læsning

Det er en del år siden at Sodoku var det alle snakkede om, og lavede på lange togture, men nu er der kommet en sjov lille fortolkning på idéen baseret på farver.

Blendoku

Tæl til grøn

I Blendoku er tallene fra 1 til 9 skiftet ud med en række farver, men opgaven er ligesom i Sodoku stadig den samme – alting passer sammen i et helt bestemt mønster.

I starten af hver gåde får du en start-farve, såsom rød, og så en række tomme felter. Til din rådighed har du så en række andre farver, der har en forbindelse til start-farven. Det kanfor eksempel være en mørkerød og andre variationer af rød.

596200695xscreen1

Du skal så sætte farverne en efter en i den rigtige rækkefølge, sådan at den røde farve i starten bliver transformeret til en anden farve i slutningen af kæden. Det er en sjov lille idé, og det er en smule svært at forklare, men så snart du har haft fingrene nede i den første gåde, så giver det hele mening.

Og så er det faktisk utroligt sjovt. Det er en helt anden måde at tænke på, og udfordre din forståelse for farver. Her en hurtig advarsel: Hvis du er farveblind er der nok nogle udfordringer hist og her.

De fleste gåder i Blendoku kan klares på et par minutter, men de sværeste af dem kan godt tage en hel dag, og hvis man er lidt for afhængig, så jager de én i løbet af hele arbejdsdagen.

mzl.esgenwpc.320x480-75


Blendoku er gratis at hente, og du kan få det til både iPhone, iPad og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + eleven =

1 Comment
  • Bente Lund Nielsen
    maj 24, 2013

    Vil bare rose jer for jeres indspark.Dejligt, at der er nogle mennesker, der har
    Fingeren på den elektroniske puls og oplyser os andre om sjove,nyttige og lærerige trends.Tak for et fedt site.