Gratis bankkonto på mobilen

3 Min læsning

Den nemme måde at få en bankkonto på er landet. Hent app’en, svar på nogle få spørgsmål, send et billede af dit pas, og så er du kørende.

Lunar Way har udgangspunkt i fintech-branchen, og deres tilgang til mobil-apps er derfor en anden end den, de traditionelle banker bruger. Med Lunar Way kommer app’en først og bankforretningen bagefter. Det skulle give en mere enkel oplevelse.

Lunar Way siger selv, at de ikke tror, at der er behov for fysiske banker. Altså bortset fra, at den grundlæggende bank-struktur er svær at komme udenom, når det gælder lovgivning, og hvem der har lov til at udøve bankforretning. Lunar Way har Nykredit i ryggen som bank, men har taget udgangspunkt i en app med en god brugeroplevelse. Målgruppen er de unge, der bare skal bruge en bankkonto

Funktioner i app’en:

  • Overfør penge
  • Tjek dit forbrug
  • Spar penge – sæt mål for opsparing
  • Frys kortet, hvis du ikke lige kan finde det
  • Sæt som NemKonto med et klik

En rigtig god funktion er ”Freeze card”, hvor man midlertidigt kan lukke for sit kort, hvis man gerne vil være på den sikre side, mens man tjekker, om kortet skulle være gledet ned bag en sofapude og alligevel ikke er blevet stjålet.

Det tager kun to minutter at oprette en Lunar Way-konto. Hvis man altså ikke svarer ”forkert” på spørgsmålene undervejs (ikke er dansk statsborger, har dobbelt statsborgerskab, vil overføre penge eller lave kontanthævninger flere gange om ugen, og den slags). Eller hvis du ikke har billed-ID, det vil sige kørekort eller pas, for det er nemlig den måde, du bliver tjekket op på som kunde.

Den simple app har indtil videre beskyttet sig selv mod kunder med behov for mere en én konto eller erhvervskonto. Det bliver spændende at følge, om Lunar Way kan holde simpliciteten, hvis de mere komplicerede bank-behov også skal opfyldes.

VISA-kortet kommer med posten i løbet af få dage, og nogen har tænkt sig om med indpakningen. Det er en lækker oplevelse at pakke kortet ud.

Lunar_way_card

 

Du kan endnu ikke få kredit eller overtræk, og hvis du tænker på at prøve alligevel, så tjek lige kontoens betingelser først, for der ryger nogle gevaldige renter på. Men man kan jo også bare nøjes med at bruge, hvad man har, ikke sandt?

Der er ingen standard bankgebyrer. Der er kun abonnement, enten basic som er gratis, eller premium som koster et månedligt beløb. Fuldstændig ligesom Netflix eller Spotify.

Premium-abonnementet kommer i 2017, og prisen er ikke kendt endnu, men hvis Lunar Way kan holde gebyret på et enkelt, gennemskueligt beløb, så er det sandelig revolutionerende i bankverdenen.

Der er en Lunar Way-app til både Apple og Android. Det giver ingen mening at linke til deres hjemmeside. Hvis du vil vide mere om dem, så find dem på de sociale medier. Det er her de kommunikerer.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × five =

No Comments Yet.