GRATIS PERSONIFICERET LÆSELISTE KUN TIL DIG

1 Min læsning

Hvorfor spilde tiden med ufokuseret surf, når du kan få direkte adgang til den absolut mest interessante, relevante, sjove, spændende eller underholdende artikel hver eneste gang du har et par minutter til overs?

Er du ved at drukne i bogmærker i dit browser-vindue, fordi du gemmer alle de interessante artikler du gerne vil læse, når du engang får tid? Og sidder du nogen gange i bussen, på caféen eller i reklamepausen og leder efter noget interessant at udfylde ventetiden med? Med gratistjenesten Instapaper kan du nemt sammensætte en læseliste af det allermest interessante du støder på når du surfer og læse det lige når det passer.

Instapaper giver din mulighed for at gemme alle de gode artikler du falder over i farten så kan du læse dem senere, når du har tid til fordybelse. Med “read later” knappen installeret i dit browser-vindue, er det nemt at klikke en artikel af, som du så kan vende tilbage til læselisten lige når det passer dig.

Første gang du bruger “read later” knapper, bliver du bedt om login, men derefter viser der sig kun et skærmvindue med ordet: saving og saved – og så er din artikel gemt! De artikler du klikker af, kan du senere læse på din computer eller via apps på tablet, kindle eller din smartphone. Så behøver du aldrig spilde tiden på ligegyldigheder igen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

3 Comments
 • MartinDK
  juni 25, 2012

  Jeg har de sidste 8 måneder med stor tilfredshed brugt den konkurrerende tjeneste Pocket (tidligere “Read It Later”).
  Pocket tilbydes også på PC (Firefox add-on, bookmarklets), iOS og Android, måske mere.
  Og den koster gratis (i hvert fald Android-udgaven).

 • Steffen
  juli 3, 2012

  Ja, Instapaper er blevet et fuldstændig uundværligt stykke værktøj i min dagligdag. Det gør livet meget nemmere.
  Ofte når jeg tømmer mails og tjekker div. sociale medier om morgenen på kontoret, dukker der en masse artikler op jeg gerne vil læse. Det er så lige at hakke dem af, og så kan jeg læse dem om aftenen på min iPad :)

 • Peter Høvring
  juli 5, 2012

  Jeg har i nogen tid kørt Instapaper, Pocket og Readability parallelt. De bliver brugt inde fra browseren men også fra Flipboard og Reeder på iPad og iPhone.
  Instapaper er klart den, der taber i længden – kluntet design og ikke så brugervenlig som de andre. Jeg tror, at Pocket i længden vil vinde, da den er mest alsidig og brugervenlig – også på tværs af platformene