GRATIS TRENDEVENT MED PERNILLE ROSENDAHL OG CHRISTIANE VEJLØ

1 Min læsning

LODTRÆKNINGEN ER SLUT OG DET ER IKKE LÆNGERE MULIGT AT MELDE SIG TIL ARRANGEMENTET!

Tirsdag den 18. september 17-19 hoster Elektronista et eksklusivt trendarrangement sammen med headsetproducenten Jabra. Eventen (ladies only- sorry guys) er allerede komplet overtegnet, men vi har selvfølgelig gemt en lille stak billetter til Elektronista læsere. Send en mail til info@elektronista.dk og så trækker vi lod. Vi lover det bliver et både lækkert og inspirerende arrangement.

Christiane Vejlø fremlægger resultaterne fra en Elektronista undersøgelse om kvinders mobilvaner og peger på 3 digitale trends vi skal holde øje med til efteråret. Sangerinde Pernille Rosendal taler om passionen for musik og afslører sine yndlingsgadgets og sydafrikanske Suzaan Sauerman fra Jabra fortæller om at være kvindelig leder i teknologibranchen. Der selvfølgelig goodiebags, cocktails, lidt overraskelser til ganen og lækker udsigt over Københavns havn. Skynd dig at sende en mail til info@elektronista.dk hvis du vil være med i lodtrækningen om de absolut sidste pladser.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 2 =

No Comments Yet.