Guide til de bedste trådløse høretelefoner

6 Min læsning

Har du fået en ny iPhone 7? Skal du have nye høretelefoner? Elektronista guider dig til de bedste trådløse høretelefoner, uanset om du er til low budget eller big spender.

bedste-traadloese-hoeretelefoner

Der findes et hav af trådløse høretelefoner på markedet, og med introduktionen af iPhone 7 kommer der til at være endnu flere varianter. Men hvad skal man egentlig købe, hvis man ønsker sig et sæt ledningsfri høretelefoner?

Vi har samlet en guide til de bedste høretelefoner, uanset dit budget. Her er plads til big spenderen og den med det lille budget.

Big spender – Til dig der skal have det bedste uanset prisen

Beoplay H7 lyder bedre end høretelefoner med ledninger
B&O Beoplay H7 fås til 3200kr

dsc01320

B&O Play’s flagskibshøretelefoner Beoplay H7 lyder urimeligt godt. De lyder så godt, at man flere gange kigger rundt efter ledningen. At de har været i stand til at kunne få så imponerende lyd ud af et sæt trådløse høretelefoner er grænsende til magi.

Beoplay H7-høretelefonerne er de fysisk største høretelefoner i vores test, så de er ikke ligefrem til at have med i lommen. Til gengæld udnyttes størrelsen også til et enormt batteri, der holder 20 timer, og en lydkvalitet, som er langt over hvad høretelefoner, der koster det dobbelte, kan levere. Beoplay H7 er også blandt de eneste i vores test, som kommer med en traditionel 3.5mm ledning, så du kan sætte dem til alle de enheder, hvor du ikke vil have trådløs lyd.

beoplay-h7

Hvis penge ikke er et problem, og du ikke nødvendigvis har brug for høretelefoner, som du kan have i en bukselomme, er der ingen vej udenom Beoplay H7. De er og er til trods deres størrelse meget behagelige at have på. Selv i længere perioder, hvor det ellers kan blive udmattende for øret at være tillukkede.

Her får du virkelig høj lydkvalitet for relativt få penge.

 

Onkyo W800BT leverer ægte trådløse høretelefoner og god lyd
Onkyo W800BT fås til 2500kr

dsc01343

Onkyo navnet har i rigtig mange år været forbundet med høj kvalitet inden for lyd, og det er med god grund. For deres trådløse W800-høretelefoner lyder rigtig godt, og samtidig er de også testens eneste sande “trådløse” høretelefoner. Der er ingen ledninger på Onkyo W800 høretelefonerne. Det er to høretelefoner, som du propper i ørene, og afsted du går.

De første par timer med W800-høretelefonerne er det virkelig underligt ikke at have nogen som helst ledning at forholde sig til. For udover at føle en enorm firhed, så er der frygten for at de falder ud af ørene. Under vores test af W800, var de ikke til at rokke ud af ørene. Hverken når der blev løbet, cyklet eller rocket til musikken. Høretelefonerne forblev siddende i øret og endda med en rigtig god lyd. Det er ikke kun den manglende ledning, du betaler for med W800, men også en lydkvalitet, som er af den bedre slags for denne type trådløse høretelefoner.

techprincess_philips_w800

Udover de to høretelefoner, så kommer Onkyo W800 også i en lille opbevaringsæske, der også fungerer som ét stort ekstra batteri. Høretelefonerne kan klare 3 timers afspilning af lyd, og selve kassen til dem kan holde fem ekstra opladninger. Så hvis du putter dem tilbage i æsken med hyppige mellemrum, så kan de holde sig kørende i rigtig mange timer.

Hvis du vil have den ægte trådløse oplevelse, god lyd og følelsen af total frihed med dine høretelefoner, så er Onkyo W800BT det absolut bedste bud.

Medium Spender – Når kvalitet gerne må koste, men ikke sindssyge beløb

 

B&O Play leverer brugervenlighed og fantastisk lyd
Beoplay H5 fås til 2000kr

dsc01336
Hvis du vil have skarp lyd uden at have alt for store høretelefoner, så er der et fantastisk kompromis at finde i Beoplay H5. De er ikke lige så trådløse som Onkyo høretelefonerne, men heller ikke så store som de andre Beoplay-høretelefoner. Faktisk er de ledningsbaserede trådløse høretelefoner faktisk ret smarte og kommer med en masse fordele.

Først og fremmest holder batteriet rigtig længe, og når du ikke bruger høretelefonerne, kan du klipse dem sammen via indbyggede magneter, hvilket både slukker dem og gør, at de ikke pludselig falder af halsen på dig. Generelt er der rigtig mange små detaljer i H5-høretelefonerne, som gør dem langt mere behagelige at bruge end mange andre trådløse høretelefoner. De føles meget gennemtænkte, når det kommer til almindelig funktionalitet. De kommer med to typer af “tip” til høretelefonerne. Ét sæt af silikone og ét af skum, som gør at de kan sidde ekstra godt fast hvis du skal ud og dyrke motion. Selv det at oplade dem er nemt, da høretelefonerne magnetisk sætter sig fast på en opladerstation, i stedet for at du skal slås med ledninger.
bo

Men prisen for H5-høretelefonerne er ikke kun retfærdiggjort af den høje brugervenlighed. For lydkvaliteten af Beoplay H5-høretelefonerne er meget imponerende. Særligt set i forhold til hvor små høretelefonerne er, så leverer de en lyd, som er meget nærværende og intens. Især bassen lyder rigtig god, et område som stort set alle andre høretelefoner i testen ellers kæmper med.

Beoplay H5-høretelefonerne rammer et noget nær perfekt value-for-money niveau, hvor det ikke føles som om. at pengene du smider er for at få det hele trådløst, men i stedet bare for at få et par gode høretelefoner.

 

Onkyo’s mellem-budget høretelefoner leverer stort batteri og god lyd

Onkyo E700 fås til 1300kr

dsc01327
I samme stil som Beoplay H5 finder vi Onkyos mere budgetvenlige alternativ i trådløs lyd. Designet er i samme stil som Beoplay H5, men forskellen mellem de to mærkes i lydkvaliteten og den generelle finish af produktet. Dog så er Onkyo E700 et rigtig godt produkt, hvor specielt batteriet virkelig imponerer og nærmest ser ud til at holde længere end telefonen, når musikken skal afspilles.

3c3bfe9a-6ead-4240-a286-ecf0cc2a1279-jpg-_cb283826886_

Der er ikke så meget bas i E700-modellen, som der er på de dyrere modeller, men til gengæld gør designet, at det er en smule nemmere at holde styr på høretelefonerne, og de er nemme at få af og på. Der er ingen rigtige gimmicks med E700-høretelefonerne. Der er en mikrofon på dem, som de stort set alle høretelefoner i testen, men det, der gør E700 til et godt bud, er hvor overraskende meget god lyd, man kan få for 1300kr.

 

Low Budget – Dig, der bare lige skal afprøve trådløs lyd

Til den prisbevidste er Beyerdynamic det ideelle forslag

Beyerdynamic Byron til 750kr

pic_byron-bt_16-06_ear-hook_v1

Til de mest prisbevidste så er der Beyerdynamic, der med deres Byron-serie kommer ind i den billigere ende af trådløse høretelefoner. På designfronten er der ikke meget, der adskiller dem fra de andre høretelefoner i testen, men deres pris gør dem til de billigste i testen, og selvom prisen er lav, så er lyden ganske god til pengene.

Der hvor Beyerdynamic trumfer de lidt dyrere høretelefoner er i deres komfort. De har en rigtig behagelig pasform og et langt batteri. Til gengæld er ledningen et tyndt stykke plastik, og det kan blive et problem hvis man er meget aktiv eller vil have et par høretelefoner, som kan kastes rundt med.

pic_byron-bta_16-06_perspective_v2

Hvis du ikke ønsker at smide flere tusinde efter et par høretelefoner med god lyd, så er Beyerdynamic et rigtig godt sted at starte for dig, som er nysgerrig på trådløs lyd.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 5 =

2 Comments
  • Ulf Nissen
    oktober 5, 2016

    Har selv et par Marshall Major II BT med en kapacitet på 30 timer. Lyden og komforten er måske ikke den bedste, men med så lang tid imellem opladninger er de fine når man er på farten og har erhvervet sig en iPhone 7.

  • Erik Trolle
    oktober 7, 2016

    Efter et langt liv med tilknytning til HiFi branchen irritere det mig, at man så målrettet går efter mærkevare hvor man betaler så meget for navn. Personligt besluttede jeg at jeg ville finde et produkt med meget høj lydkvalitet, som kunne vise fine nuancer i lyden til al slags musik og det skulle være BT da jeg hader ledninger. Det der er mit et af mine krav var at de skulle en meget ren baslyd og ikke bulderbas. De skulle være behagelige at bære og helst være helt øre dækkende. for jeg ville også have at de skulle fjerne udefrakommende støj. Og den skulle lyde lige så godt som mit hjemmelige Hifi, som består af en klasse A / AB forstærker fra Marantz. Med nogen selv selvbygget højtalere med særdeles gode enheder i.

    Jeg har brugt meget tid på at finde nogen der opfyldte mit mål, da de er købt over nettet er det på andres anbefalinger jeg fandt Langsdom BT28 Wire/Wireless Bluetooth 4.0 EDR og jeg købte dem i Kina http://www.banggood.com/search/langsdom-bt28.html. Der står de har Active Noise Canselation, men jeg tvivler på det er rigtigt, men det er også ret ligegyldigt for de dæmper udefrakommende lyd meget i slukket tilstand. De hovedtelefoner jeg har prøvet med ANC har det gået ud over dynamikken i lydbilledet.

    Jeg er ikke i tvivl om at mærkevarene nævnt er gode, men jeg blev bare vildt forbavset over den kvalitet der i disse noname headphones. Men jeg er virkelig glad for jeg ikke har smidt flere tusinde kr. efter et navn – mærkevare, når der findes noget så godt, som dem jeg har købt, med et så balanceret lydbilled.