Guide til de bedste tablets, der ikke er lavet af Apple

4 Min læsning

Der findes faktisk rigtig gode tablets derude, som ikke er lavet af Apple. Vi kigger på tre forskellige bud, med meget forskellige unikke egenskaber.

Apples iPad er en af de mest succesfulde tablets i hele verden. Den skabte stort set det moderne marked for tablets, og både dens ikoniske design, høje kvalitet og fremragende apps har gjort den til et af Apples bedste produkter. Men der findes faktisk alternativer til Apples lille vidunder. Ihvertfald hvis du er villig til at kigge på andre producenter end Apple.

Googles ‘Pixel Tablet’ er den perfekte tablet til dit køkken

For rigtig mange er tabletten blevet en fremragende makker i køkkenet. Uanset om det er som en digital opskriftsbog eller erstatningen for fjernsynet i køkkenet, så er en lille skærm man nemt kan flytte rundt på ideel at have med sig. Og det er Google ganske enige med dig i, for deres ‘Pixel Tablet’ er nemlig primært bygget til at stå ét sted i dit hus og sjældent forsvinde derfra.

For udover, at du får en tablet med i pakken så kommer ‘Pixel Tablet’ også med en indbygget docking station. Idéen er nemlig at i stedet for, at du har en skuffe eller hylde som du liger din tablet på når du kke bruger den, så sætter du den i din docking station og så er den altid ladet op (og altid det samme sted, så man kan finde den igen). Når din ‘Pixel Tablet’ er i sin docking station forvandler den sig samtidig til en digital billedramme og med Google Assistent kan du via stemmen få den til at spille musik, svare på spørgsmål eller afspille videoer.

Googles ‘Pixel Tablet’ er ikke en tablet, der er bygget til produktivitet eller med formålet om at erstatte din nuværende bærbar. Det er udelukkende en tablet skabt med henblik på, at den skal være fjernsynet i dit køkken, din digitale billedramme og noget som du bruger til at underholde dig selv med. Modsat eksempelvis Apples iPad, der for rigtig mange godt kan erstatte en computer, så er ‘Pixel Tablet’ kun til underholdning.

Det er til gengæld en rigtig god makker i køkkenet. Du kan have en opskrift i den ene side af skærmen, og en YouTube video kørende på den anden side. Plus at den også er et fremragende æggeur.

Pixel Tablet fås i to farver og koster 5.299,-

OnePlus Pad er den mest direkte konkurrent til Apples iPad

Hvis du vil have en mere fuldbyrdet tablet, så er OnePlus Pad det absolut bedste iPad alternativ på markedet lige nu. Det er en kraftfuld maskine der kan håndtere alle former for apps du smider efter den, og så ligner den tilnærmelsesvis også en iPad.

Hvor ‘Pixel Tablet’ vil være en makker i køkkenet, så er ‘OnePlus Pad’ fokuseret på at være alt du vil have den skal være. Ligesom til iPad, er der også mulighed for at sætte et tastatur til ‘OnePlus Pad’ og forvandle den til en mini-bærbar computer. Udover dette har ‘OnePlus Pad’ ingen gimmicks eller underlige idéer der distraherer fra maskinens primære opgave – at være et solidt alternativ til Apples iPad.

OnePlus Pad fås til 3.939,– og tastaturet kan tilkøbes til 1.159,-

Nokia laver også tablets nu!

Nokia er nok mest kendt for at lave telefoner, men de sidste mange år har Nokia (som egentlig hedder HMD nu om dage), også lavet budget tablets. Deres seneste tablet, ‘Nokia T21’, er på ingen måde en maskine der skal tage kampen op mod Apples egen iPad. Det er en maskine der er bygget til at erstatte den der lidt gamle iPad, du har liggende i skuffen og som mest af alt bliver brugt til at underholde familiens yngste.

Det er her at ‘Nokia T21’ kommer ind i billedet. Her er en billig tablet, der er robust bygget til at håndtere de fleste dagligsagsopgaver. Og er ideel til at bilve kastet ned i en taske, og være underholdningspakken, når man skal ud og rejse med familien.

Den billige pris kommer dog også med nogle kompromisser. Foreksempel er der ikke en fingeraftryksgenkender på maskinen, noget der ellers har været standard på alle devices nu om dage, og kameraet på ‘Nokia T21’ er ikke noget at råbe hurra for. Men det er en fremragende maskine til at kigge Netflix på, let browsing og inegn tunge spil.

Nokia T21 fås til 1.986,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − sixteen =

No Comments Yet.