Guld og diamanter i øregangen

2 Min læsning

Verdens dyreste høretelefoner lover også noget af den bedste lyd, man kan købe for penge.

Normalt sidder diamanterne i øreflipperne eller hænger i et øresmykke, når en kvinde vil vise sin klasse og rigdom frem. Hvis hun er lidt mere diskret, kan hun fremover bære diamanterne på i alt tre karat inde i øret. Eller forgylde lyden fra den gode musik – sådan helt bogstaveligt.

Den amerikanske juveler Brikk har nemlig udviklet verdens dyreste øretelefoner. Pakket ind i 24 karat guld og pyntet med 200 farveløse diamanter på hver ørepude.

Meget passende kunne den lykkelige ejer af de eksklusive øretelefoner så bede om musik fra Neil Diamond eller nynne med på Marilyn Monroes ”Diamonds Are A Girl’s Best Friend”.

De nye Lux Listen HD Headphones fra Brikk er dog meget mere end guld og ædelstene på overfladen. Der er også blevet kælet for den store guldmedalje med lydkvaliteten.

Ejeren får seks digitalt kalibrerede mikro-højttalere ind i hvert øre. De skal være i stand til at spille selv meget dybe bas, samtidig med at mellemtonen er ren og dynamisk og diskanten luftig – som en audiofil musikentusiast ville udtrykke sig.

De luksuriøse høretelefoner kommer i en smuk vandtæt æske, fire ørepropper i forskellig størrelse, kabel med mikrofon og valget mellem 3,5 mm hovedtelefonstik eller Lightning konnektor til iPhone.

Brikks Lux Listen HD har lige haft officiel verdenspremiere på 111. etage af Hong Kongs Ritz Carlton, på 88. etage af St. Regis Hotel i Shenzhen og på 88. etage af Park Hyatt i Shanghai. Dermed markeret Brikk jo også, at de forventede kunder til verdens dyreste høretelefoner primært vil være rige kinesere.

Nu kan kan de utrolige høretelefoner købes i Brikks-butikker, på Brikks hjemmeside, hos Amazon og hos udvalgte forhandlere verden over. Her kan man også kigge på Brikks guld-og ædelsten-udgaver af f.eks. iPhone, Apple Watches, iPhone docks, Nikon kameraer eller titanium hjul til Lamborghini, Bugatti og Bentley sportsvogne.

Prisen på høretelefonerne er ikke offentliggjort endnu, men måske bliver den holdt lige så diskret som hos Rolls-Royce: Hvis man har råd, spørger man ikke om, hvad ting koster….

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen + one =

No Comments Yet.